Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Karmstol Stecca 2

Stecca 2 är en elegant, stapelbar stol i aluminium som tål utomhusbruk. Stolen kommer i flertalet olika färger, vilket gör att den enkelt passar in i de flesta miljöer.

 • Säljs i 4-pack (priset gäller per styck).
 • Lätt rundat ryggstöd för maximal komfort.
 • Smidigt stapelbar upp till 6 stolar.
 • Lämplig för utomhusbruk. 
2 900,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-5 veckor
Vit
Vit
Pale Blue
Mustard
Dark Grey
Dark Green
Aubergine
Dark Blue
Svart
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Stecca 2 är en elegant, stapelbar stol i aluminium som tål utomhusbruk. Stolen kommer i flertalet olika färger, vilket gör att den enkelt passar in i de flesta miljöer.

 • Säljs i 4-pack (priset gäller per styck).
 • Lätt rundat ryggstöd för maximal komfort.
 • Smidigt stapelbar upp till 6 stolar.
 • Lämplig för utomhusbruk. 

Design som passar in överallt

Stecca 2 kommer i en minimalistisk design som passar lika bra hemma i trädgården som på den stora uteserveringen. Stolen finns i flertalet olika färger, allt från sober svart till lekfullt knallgul, vilket gör att den enkelt passar in i just din inredning.

Lämplig för utomhusbruk

Stolen är tillverkad i robust aluminium vilket gör den tålig för väder och vind. Den är dessutom både lätt att bära och stapelbar, vilket gör den enkel att förflytta och förvara när den inte används. 

Enkel att hålla ren

Då stolen är tillverkad i aluminium är den enkel att torka av och därmed lätt att hålla ren. Sittytan har vackra mellanrum mellan lamellerna, vilket gör det lätt att borsta bort smulor och annat smuts. 

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft