Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
FollowMe
FollowMe

Bordslampa FollowMe

FollowMe är en portabel lampa i stilren och minimalistisk design där handtaget i ek kommer i flera olika färger. Lampan passar utmärkt på exempelvis restaurangen eller terrassen.

 • Uppladdningsbar med batteritid på minst 5 timmar.
 • Laddas enkelt med medföljande USB-kabel.
 • Dimbar i tre olika nivåer.
 • Lämplig för utomhusbruk.
1 975,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-6 veckor
White-Oak
White-Oak
Terracotta
Pink
Green
Blue
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

FollowMe är en portabel lampa i stilren och minimalistisk design där handtaget i ek kommer i flera olika färger. Lampan passar utmärkt på exempelvis restaurangen eller terrassen.

 • Uppladdningsbar med batteritid på minst 5 timmar.
 • Laddas enkelt med medföljande USB-kabel.
 • Dimbar i tre olika nivåer.
 • Lämplig för utomhusbruk.

Portabel lampa som tål utomhusbruk

FollowMe är en smidig bordslampa utan sladd vilket gör den enkel att flytta från bord till bord. Ta med lampan ut på balkongen eller placera den på uteserveringen för att skapa en mysig kvällsbelysning.

Smidigt uppladdningsbar med lång batteritid

FollowMe laddas enkelt upp med hjälp av den medföljande USB-kabeln. Vid full laddning räcker batteriet som minst i 5 timmar och som längst i 20 timmar, beroende på vilken ljusnivå du ställer in. Lampan är dimbar i tre olika positioner vilket gör att du kan anpassa belysningen efter ditt behov. 

Produktdetaljer

Artikelnummer FollowMe
Varumärke Marset
Höjd 28,8 cm
Diameter 12,3 cm
Material Polykarbonat, Ek, Mässing
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Inma Bermúdez
Marset

Marset designar och tillverkar innovativa lampor som ger vackert ljus. De vill att deras lampor ska vara överraskande, spännande och hållbara. På detta sätt ämnar de förbättra människors livskvalité, samtidigt som de bidrar till en mer hållbar värld.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft