Vägglampa AJ Vägg

 • -1 425,00 kr
 • Ny

AJ är en smäcker vägglampa med lutbart lamphuvud som låter dig rikta ljuset. Den karaktäristiska, strutformade skärmen ger ett direkt ljus och har vitmålad insida som bidrar till behaglig ljusspridning.

 • Smäcker och tidlös design.
 • Enkel att förflytta.
 • Ger ett direkt och behagligt ljus.
 • Lutbar skärm gör ljuset riktbart.
 • Strömbrytare på väggfäste.
5 350,00 kr inkl. moms
Ord.pris 6 775,00 kr /
Spara 1 425,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Vit
Aubergine
Gul ockra
Ljusgrå
Mörkgrå
Ljus petroleum
Midnattsblå
Mörkgrön
Roströd
Vit
Svart
Polerat stål
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

AJ är en smäcker vägglampa med lutbart lamphuvud som låter dig rikta ljuset. Den karaktäristiska, strutformade skärmen ger ett direkt ljus och har vitmålad insida som bidrar till behaglig ljusspridning.

 • Smäcker och tidlös design.
 • Enkel att förflytta.
 • Ger ett direkt och behagligt ljus.
 • Lutbar skärm gör ljuset riktbart.
 • Strömbrytare på väggfäste.

Elegant design med riktbart ljus

Med sin nätta och smäckra arm låter AJ fokus ligga på den karaktäristiska, strutformade skärmen samtidigt som lampan präglas av en luftig design som sömlöst smälter in i sin omgivning. Tack vare sitt vippbara armaturhuvud kan ljuset enkelt riktas dit du vill.

Finns i många olika kulörer

Den klassiska vägglampan AJ kommer i ett flertal härliga kulörer, allt från sober svart till poppig gul, vilket gör att du alltid hittar den färg som passar just dig och din inredning.

Produktdetaljer

Artikelnummer 5743161777
Varumärke Louis Poulsen
Höjd 18 cm
Material Stål, Zink
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Formgivare Arne Jacobsen
Louis Poulsen

Danska Louis Poulsen grundades redan år 1874. Med fokus på kvalitet och hög design tar de fram och tillverkar belysning som är behaglig för ögat. Under åren har de samarbetat med flera välrenommerade formgivare så som Arne Jacobsen, Oki Sato och Poul Henningsen. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft