Pris
kr kr
Tillverkare
more... less
Filter
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Bänkar

Grid view
List view
Visar 1-18 av 18 objekt
Sort by

Bänk - Ask med lädersits

12 100,00 kr inkl. moms
En vacker bänk från Källemo i ask där underredet tillverkas helt utan skruvar och lim. Bänken har en stoppad sits klädd i naturfärgat eller svart läder som ger en lyxig känsla åt hemmet, kontoret eller loungen.  Sits i elegant läder (Elmosoft 02110/Elmosoft 99999). Underrede i solid ask/solid, svartlaserad ask.

Bänk Albert Bench

6 388,75 kr inkl. moms
Albert Bench är en vacker träbänk som fått sin design med lutande ben inspirerad av en brittisk pubpall. Bänken finns i flera utföranden och passar bland annat utmärkt på kaféet eller i loungen.  Stabil konstruktion i ek eller bok. Vacker, tidlös design. 

Sittbänk Afteroom Bench - med sidobord

14 175,00 kr inkl. moms
Bänken Afteroom Bench har en luftig och modern design med stilrena linjer och integrerat sidobord. Afteroom finns i två färgkombinationer och passar perfekt i bland annat väntrummet eller loungen. Smidigt sidobord i svart Marquina marmor. Bekvämt, stoppat säte klätt i svart eller brunt läder. Smäcker ram i svartlackerat stål.
Palissade Bench

Sittbänk Palissade Bench

4 100,00 kr inkl. moms
Ord.pris 4 225,00 kr
Spara 125,00 kr
Palissade Bench är en vacker sittbänk i metall som har behandlats för att tåla bruk utomhus. Den luftiga designen håller bänken fri från smuts och låter den smälta in överallt oavsett omgivande natur.  Tillverkad för hand. Kräver ingen montering. Luftig och stabil konstruktion i metall. Finns som varmförzinkad för extra tålighet.
vissa varianter i lager

Sittbänk Be My Guest Bench

9 475,00 kr inkl. moms
Ord.pris 10 300,00 kr
Spara 825,00 kr
Bänken Be My Guest är ett enkelt och stiligt sätt att utöka sittplatserna vid matbordet. Denna smidiga och tidlösa bänk går att välja i ek eller french cane, och gör sig även bra i hallen eller väntrummet. Stabil bas i svart, lackerat stål. Bänkskiva i massiv ek eller french cane.

Sittbänk Linear - Massiv ek, träfaner

6 225,00 kr inkl. moms
Med sina raka linjer och tidlösa design, är Linear Wood Bench en stilig träbänk som passar in i överallt. Utmärkt för avlastning i hallen eller som rymlig sittbänk i köket, matsalen eller på kaféet. Organisk känsla med vackra träådringar. Ben i massiv ek. Tudelad sits i ekfaner. 

Sittbänk Miss Tailor

7 975,00 kr inkl. moms
Miss Tailor sittbänk är en nätt och luftig möbel med mjukt svarvade ben. Bänken är bland annat utmärkt för avlastning i hallen eller som rymlig sittbänk i köket, matsalen eller på kaféet. Tillverkad i massiv björk alternativt ek. Går att få lackad i miljövänlig, vattenbaserad lack för slittålig yta.

Sittbänk Baenk

7 775,00 kr inkl. moms
Baenk är en funktionell sittbänk i massiv ek med stoppad sittyta för ökad komfort. Baenk är utrustad med två sidobrickor där den ena har ett runt hål som passar för en blomkruka, eller ett paraply. Bekväm, stoppad sits med tygklädsel.  Smidig sidobricka med låg kant. Funktionell sidobricka med hål - Ø12 cm. Modern design i massiv ek. 

Sittbänk Stecca 8

5 400,00 kr inkl. moms
Stecca 8 är en elegant sittbänk i aluminium som tål utomhusbruk. Bänken har en luftig design som kommer i flertalet olika färger, vilket gör att den enkelt passar in i de flesta miljöer. Luftig och stabil konstruktion i aluminium. Enkel att hålla ren. Lämplig för utomhusbruk. 

Sittbänk Linear Steel

7 675,00 kr inkl. moms
Linear Steel Bench är en elegant bänk i svetsad stål som behandlats för att tåla utomhusbruk. Med sina raka linjer och tudelade bänkskiva, är detta en tidlös bänk som passar in i de flesta miljöer.  Lämplig för utomhusbruk.  Enkel att hålla ren.

Bänk Adam

6 425,00 kr inkl. moms
Adam är en stilig, rak och minimalistisk bänk som passar lika bra vid matbordet som i hallen eller väntrummet. Denna smidiga och tidlösa bänk kommer med svarta ben i stål och en sittyta i ek eller läder. Stabil bas i svart, pulverlackerat stål. Sittyta i massiv ek eller läder.

Betty Bench TK4

7 100,00 kr inkl. moms
Betty TK4 kommer med en stomme i lackerad solid ek och en handgjord sits av linneband. Tack vare sin nätta och luftiga design passar den in i alla moderna inredningar, för avlastning eller som sittbänk. Vacker handgjord sits i linneband. Kort, nätt modell för det mindre utrymmet.

Betty Bench TK5

8 600,00 kr inkl. moms
Betty TK5 kommer med en stomme i lackerad solid ek och en handgjord sits av linneband. Tack vare sin nätta och luftiga design passar den in i alla moderna inredningar, för avlastning eller som sittbänk. Vacker handgjord sits i linneband. Lång och rymlig sittbänk.

Bänk Slice Vol. 2

11 425,00 kr inkl. moms
Slice Vol. 2 är en elegant bänk med sittyta i mattlackad ekfaner och lätt utställda ben i massiv ek. Perfekt som sittbänk vid matbordet eller som vacker avlastningsbänk i hallen. Vacker design i naturlig ek.  Generös längd på 160 cm.

Bänk Slice - Topp i linoleum

11 425,00 kr inkl. moms
Slice är en elegant bänk med sittyta i linoleum och lätt utställda ben i massiv ek. Använd som extra sittplatser vid matbordet, eller som en vacker avlastningsyta i hallen eller vardagsrummet. Tålig, antibakteriell sittyta i linoleum.  Kanter i stilig ekfaner. Ben i massiv ek.  

Artek Bench 153A & 153B

5 025,00 kr inkl. moms
Bench 153 är en lätt och mångsidig bänk i massivt finskt björkträ. Sitsens vertikala skåror bidrar till bänkens luftiga uttryck, samtidigt som de gör bänken enkel att flytta runt och lätt att hålla ren. Lätt att hålla ren och flytta runt. Enkel att montera. Tillverkad i Finland.

Bänk Pal

8 875,00 kr inkl. moms
En vacker bänk i ek med mjuk och bekväm sits i rotting som ger en luftig känsla. Pal har ben som går hela vägen upp till sitsen och som placerats utanpå ramen vilket ger ett karaktäristiskt uttryck. Sits i rotting ger bänken en luftig känsla. Ram i massiv ek. Rundade mjuka former.

Bänk Bench

4 400,00 kr inkl. moms
Bench är en stilig bänk som med sin smäckra design ger ett luftigt och minimalistiskt uttryck till rummet. Bänken passar fint att placera i hallen eller att använda som sittplats vid matbordet. Tåligt pulverlackerat rostfritt stål. För både inom- och utomhusbruk. Flera användningsområden.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft