Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Skrivbordsstol

Grid view
List view
Visar 1-17 av 17 objekt
Sort by
Skrivbordsstol Växsjö

Kontorsstol Comp - Basic

975,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 225,00 kr
Spara 250,00 kr
Skrivbordsstol Comp - Basic är ett prisvärt alternativ för dig som behöver en enkel kontorsstol.  Justerbar sitthöjd. Vadderad sits och rygg. Steglös lutningsmekanism Fasta armstöd. Sitthöjd på 43-55 cm. 
Skrivbordsstol Lund - Basic

Skrivbordsstol Lund - Basic

975,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 350,00 kr
Spara 375,00 kr
Skrivbordsstol Lund - Basic lämpar sig bäst för dig som bara ska sitta ned under kortare arbetspass. Fungerar bra på hemmakontoret eller vid arbetsstationer som inte används på heltid.  Justerbar sitthöjd. Vadderad sits och rygg. Steglös lutningsmekanism. Fasta armstöd. Max 4 timmars sittid per dygn. Låg sitthöjd på 41-50 cm. 

Kontorsstol Time - Basic

975,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 600,00 kr
Spara 625,00 kr
Kontorsstol Time - Basic är en enkel och prisvärd kontorsstol. Justerbar sitthöjd. Vadderad sits och rygg. Fasta armstöd. Steglös lutningsmekanism.  Sitthöjd på 42-52 cm.
Skrivbordsstol Boden - Basic

Kontorsstol Sades - Basic

1 600,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 475,00 kr
Spara 875,00 kr
Skrivbordsstol Sades - Basic är en prisvärd, enkel och bekväm kontorsstol Justerbar sitthöjd. Justerbara armstöd samt fast nackstöd. S teglös lutningsmekanism. Vadderad sits samt rygg. Sitthöjd på 46,5-55 cm. 
Kontorsstol - Omnia

Kontorsstol - Omnia

1 850,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 225,00 kr
Spara 375,00 kr
En nätt stol med låg sitthöjd för dig som är mindre i kroppen och har ett lågt skrivbord. Gör sig bäst på hemmakontoret eller på arbetsstationer där du endast sitter ner kortare pass.  Fasta armstöd. Fast ryggstöd. Öppen synkrongunga med justerbart motstånd. Obs! Mycket låg sitthöjd samt grunt sittdjup på 41 cm.
TOPSELLER
Kontorsstol London

Kontorsstol Sigtuna - Svart

2 350,00 kr inkl. moms
Ord.pris 3 225,00 kr
Spara 875,00 kr
Kontorsstol Sigtuna har en stilren design med ett svart fotkryss samt svart tyg. Stolen är enkel att anpassa utifrån olika användare och passar därför lika bra på kontoret som i hemmet.  Justerbar sitthöjd. Justerbart ryggstöd. Justerbara armstöd (höjd, djup och sidled). Synkron gunga med viktanpassning. Justerbart sittdjup.
Kontorsstol Visby - Svart

Kontorsstol Visby - Svart mesh

2 225,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 975,00 kr
Spara 750,00 kr
Kontorsstol Visby har en klassisk design med ryggstöd i mesh som låter ryggen andas och som inte samlar på sig smuts. Kontorsstolen har flera justerbara funktioner för att passa olika personer.  Justerbar sitthöjd. Justerbara armstöd (höjd, djup och sidled). Synkron gunga med viktreglage.  Justerbart sittdjup.
TOPSELLER
Kontorsstol Active med nackstöd

Kontorsstol Active med nackstöd

2 980,00 kr inkl. moms
Ord.pris 3 980,00 kr
Spara 1 000,00 kr
Kontorsstol Active är en ergonomisk kontorsstol med stilren design i svart utförande och rygg i luftig mesh. Stolen ger dig hög komfort och passar lika bra på det stora kontoret som i hemmet. Höj- och sänkbart nackstöd som även går att vinkla. Gunga med synkronmekanism. Justerbar sitthöjd. Höj- och sänkbara armstöd. Hög och bekväm rygg. Höj- och sänkbart stöd i svanken.
TOPSELLER
Konferensstol Marc

Kontorsstol / Konferensstol Marc

2 880,00 kr inkl. moms
Ord.pris 4 975,00 kr
Spara 2 095,00 kr
Konferensstol Marc har en elegant design som ger ditt rum ett exklusivt utseende. Konferensstolen erbjuder god sittkomfort under hela mötet och passar även som en enklare skrivbordsstol. Justerbar sitthöjd. Går att få i tre olika färger.
Konferensstol Zare

Konferensstol Zare

1 600,00 kr inkl. moms
En modern och smäcker konferensstol som passar utmärkt i ett modernt konferensrum. Stolen har både sits och rygg i solid, luftig mesh samt ett  kromat underrede. Justerbar sitthöjd. Svängbart underrede. Gungfunktion. 
Konferensstol Zareto - Med hög rygg

Konferensstol Zareto - Med hög rygg

1 850,00 kr inkl. moms
Zareto Konferensstol med hög rygg passar utmärkt i konferensrummet eller som en enklare kontorsstol i hemmet. Den har en modern look i skinnimitation och ger ett fräscht intryck i rummet.  Svängbart underrede. Gungfunktion. Ställbar sitthöjd. Stoppad rygg och sits. Snygga tvärsömmar
TOPSELLER
Active - Kontorsstol

Kontorsstol Active

2 480,00 kr inkl. moms
Ord.pris 3 480,00 kr
Spara 1 000,00 kr
Active är en ergonomisk kontorsstol med stilren design i svart utförande och rygg i luftig mesh. Stolen ger dig hög komfort och passar lika bra på det stora kontoret som i hemmet. Justerbar sitthöjd. Höj- och sänkbara armstöd. Gunga med synkronmekanism. Höj- och sänkbart stöd i svanken. Hög och bekväm rygg. Bred sits med bra stadga. 
Kontorsstol - Flex

Kontorsstol - Flex

1 225,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 600,00 kr
Spara 375,00 kr
Flex är en kontorsstol för dig som vill ha en enkel stol för korta arbetspass. Stolen har en låg sitthöjd vilket gör att den passar extra bra på hemmakontor med låga, fasta skrivbord. Fasta armstöd. Fast rygg i svart mesh. Höj- och sänkbar sitthöjd. Bekvämt, fast stöd i svanken. Sits med bra stadga.
Kontorsstol Motala - Svart Mesh

Kontorsstol Motala - Svart Mesh

2 725,00 kr inkl. moms
Ord.pris 3 350,00 kr
Spara 625,00 kr
Kontorsstol Motala har en stilren design med svart fotkryss och ett ryggstöd av svart mesh. Kontorsstolen har flertalet justerbara funktioner för att passa alla olika personer.  Justerbar sitthöjd. Justerbara armstöd (höjd, djup och sidled). Synkron gunga med viktreglage. Justerbart sittdjup. 
Ultra armchair - Wheels

Ultra armchair - Wheels

4 350,00 kr inkl. moms
Ultra armchair - Wheels har en stilren design med ett fotkryss i metall med hjul som går att få i svart eller vitt. Stolen är designad med komfort i fokus och erbjuder en bekväm sittställning.  Sits och ryggstöd med bekväm stoppning. Ryggstöd med fast, mjuk kudde.  Passar utmärkt som konferensstol, skrivbordsstol eller besöksstol.  Obs! Lägsta köpeantal av denna vara är 4 stolar. Priset gäller per (1) stol.
Ultra armchair

Ultra armchair

4 725,00 kr inkl. moms
Ultra armchair har en stilren design med ben i metall som går att få i svart eller vitt. Stolen är designad med komfort i fokus och erbjuder en bekväm sittställning. Sits och ryggstöd med bekväm stoppning. Ryggstöd med fast, mjuk kudde. Passar utmärkt som konferensstol, skrivbordsstol, matstol eller besöksstol. Obs! Lägsta köpeantal av denna vara är 4 stolar. Priset gäller per (1) stol.
graphite, graphite, slate

Herman Miller Setu - Kontorsstol

8 150,00 kr inkl. moms
Ord.pris 10 075,00 kr
Spara 1 925,00 kr
Setu är en sofistikerad stol som rör sig och formar sig efter din kropp så fort du sätter dig ner i den. Denna stol passar perfekt på det moderna kontoret som kontorsstol eller konferensstol.  Sits och ryggstöd anpassar sig automatiskt. Maximal brukarvikt: 136 kilo.

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser