Höj- och sänkbart stativ

Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Kampanj

I lager

Pris

2430.03975.0

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Höj- och sänkbart underrede till skrivbord

Ett höj- och sänkbart underrede till ditt skrivbord är en klok investering av flera anledningar, inte minst för din hälsa och produktivitet. Dessutom kan du välja till valfri bordsskiva i laminat till ditt stativ, för att få ett unikt skrivbord som passar just dina behov.

Underrede höj och sänkbart – vilka fördelar finns det?

 • Ett justerbart bordsstativ gör att du kan ändra höjden på ditt skrivbord efter din längd och arbetsposition. Det gör att du får bättre ergonomi samt undviker belastningsskador och muskelspänningar i framför allt nacke, rygg och axlar.
 • Du kan variera din arbetsställning mellan sittande och stående vilket minskar risken för hälsoproblem, då för långa stunder av stillasittande kan leda till övervikt, högt blodtryck och andra åkommor. När du står upp vid din arbetsplats kan du gärna använda en ståmatta för högsta bekvämlighet.
 • Din koncentration, energinivå och produktivitet ökar genom att du står upp och rör på dig under arbetsdagen!
 • Ett elektriskt skrivbordsstativ ger dig stor flexibilitet att anpassa arbetet efter dina behov och preferenser, då du kan använda ditt skrivbord på flera olika sätt.

Sammanfattningsvis kan ett höj- och sänkbart underrede till ditt skrivbord förbättra din ergonomi, minska risken för hälsoproblem, öka din produktivitet och ge dig flexibilitet i ditt arbete. Det kan dessutom bidra till en bättre hälsa på lång sikt. För att lära dig ännu mer om fördelarna med att variera din arbetsställning rekommenderar vi vår artikel Stå upp och jobba – variera under dagen. Välkommen till DPJ!

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft