Logga in på ditt konto

Inget konto? Skapa ett här

Spåra & hantera din order

Ordernr. är 7 siffror. Referensnr. är 9 bokstäver

Har du några frågor?

+46 (0)8-444 54 24
info@dpj.se

Öppettider kundtjänst

Mån - Fre: 09.00 - 15.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00

Våra vanligaste frågor & svar

Till Frågor & svar

Höj- och sänkbart stativ

10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

2430.03975.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Höj- och sänkbart underrede till skrivbord

Ett höj- och sänkbart underrede till skrivbord är en klok investering, inte minst för din hälsa och produktivitet. Välj en skrivbordsskiva i den storlek och det utförande som passar dig och bygg ihop din egen arbetsplats. Har du en befintlig bordsskiva som du vill använda fungerar även det utmärkt. Våra stativ passar alla typer av bordsskivor. 

Underrede höj och sänkbart – vilka fördelar finns det?

  • Ett justerbart bordsstativ gör att du kan ändra höjden på ditt skrivbord efter din längd och arbetsposition. Det gör att du får bättre ergonomi samt undviker belastningsskador och muskelspänningar i framför allt nacke, rygg och axlar.
  • Du kan variera din arbetsställning mellan sittande och stående vilket minskar risken för hälsoproblem, då för långa stunder av stillasittande kan leda till övervikt, högt blodtryck och andra åkommor. När du står upp vid din arbetsplats kan du gärna använda en ståmatta för högsta bekvämlighet.
  • Din koncentration, energinivå och produktivitet ökar genom att du står upp och rör på dig under arbetsdagen!
  • Ett elektriskt skrivbordsstativ ger dig stor flexibilitet att anpassa arbetet efter dina behov och preferenser, då du kan använda ditt skrivbord på flera olika sätt.

Sammanfattningsvis kan ett höj- och sänkbart underrede till ditt skrivbord förbättra din ergonomi, minska risken för hälsoproblem, öka din produktivitet och ge dig flexibilitet i ditt arbete. Det kan dessutom bidra till en bättre hälsa på lång sikt. För att lära dig ännu mer om fördelarna med att variera din arbetsställning rekommenderar vi vår artikel Stå upp och jobba – variera under dagen. Välkommen till DPJ!

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft