Komplett konferenspaket med ljud och bild för 10-30 personer (projektor)

Komplett konferenspaket med projektor för 10-30 personer

Komplett konferenspaket för 10-30 personer är ett komplett paket för ditt konferensrum. Paketet innehåller en Epson projektor, duk, Clickshare, takstativ samt ett par aktiva högtalare för att du enkelt ska kunna hålla i presentationer och möten på en hög nivå.

Vi erbjuder montering samt installation i Stockholm, Göteborg samt Malmö. 

Önskar du att hyra produkterna, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig. 

39 900,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Nej
Nej
Ja
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Komplett konferenspaket för 10-30 personer är ett komplett paket för ditt konferensrum. Paketet innehåller en Epson projektor, duk, Clickshare, takstativ samt ett par aktiva högtalare för att du enkelt ska kunna hålla i presentationer och möten på en hög nivå.

Vi erbjuder montering samt installation i Stockholm, Göteborg samt Malmö. 

Önskar du att hyra produkterna, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig. 

Paketet innehåller: 
Epson EB-2250U Projector
Barco ClickShare CS-100
Kramer TAVOR 5-0 Speaker White
Manuell projektionsduk 160cm, 1:1
Takstativ
Montering i Stockholm, Malmö eller Göteborg (tillval) 

Epson EB-2250U Projector
Projektorn erbjuder högupplösta bilder med full HD. EB-2250U erbjuder ett brett utbud av anslutningsmöjligheter, inklusive skärmspegling, trådlöst LAN (tillval) och två HDMI-ingångar. Inställningarna är också enkla tack vare funktioner som auto-power-on, fokushjälp, keystone-korrigering och skärmpassning. Levererar presentationer snabbt och effektivt. 

Barco ClickShare CS-100
CS-100 är en fristående modell med en HDMI-utgång, som tillåter upp till 8 användare att ansluta. CS-100 innehåller standard ClickShare-säkerhetsfunktioner, inklusive kryptering, inloggningshantering, https och möjlighet att dölja SSID för basenhetens trådlösa nätverk.

Kramer TAVOR 5-0 Speaker White
Tavor 5-O är ett par kraftiga tvåvägs högtalare som enkelt monteras upp på väggen i ditt konferensrum. De aktiva högtalarna accepterar en stereoinmatning på radnivå och förstärker den med en inbyggd förstärkare och matar ut en högtalarsignal till den passiva högtalaren.

  • Aktiv högtalare - Stereo 2x30W RMS, 2x80W kontinuerlig programförstärkare och volymkontroll.
  • Ljudnivåreglage - Volym, diskant och bas.
  • Magnetiskt avskärmad · Förbättrad basreflex.
  • Auto Power - Stänger av när systemet inte används, indikerat med en LED.
  • Automatisk inmatningsspänning - 90 till 240V AC, 50 till 60Hz.
  • Paket - 2 högtalare (1 par), 1 par U-formiga roterande fäste med 4 fästskruvar, 3m nätkabel, 4m högtalarkabel och 2m RCA-kabel, användarmanual. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft