Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Konferenstelefon

Grid view
List view
Visar 1-3 av 3 objekt
Sort by
Evoko Minto - Grå

Evoko Minto - Konferenstelefon, Grå

7 525,00 kr inkl. moms
Ord.pris 8 600,00 kr
Spara 1 075,00 kr
Säg hej till den viktigaste deltagaren i dina framtida möten och prova Evoko Minto konferenstelefon. Säg farväl till bakgrundsbrus och distraheringar. Evoko Minto är en intelligent, trådlös konferenstelefon som är väldigt lätt att arbeta med och super stilfullt utseende. Minto har en anmärkningsvärd förmåga att höra vad som är viktigt och vad som inte är, allt tack vare en unik ljudteknik. Klar för användning med din mobiltelefon, surfplatta eller bärbara dator, som snabbt spårar dig till kärnan i mötet. Få ut meddelandet till alla - var du än är.
Konftel 300Wx - Konferenstelefon

Konftel 300Wx - Konferenstelefon

10 775,00 kr inkl. moms
Ord.pris 13 100,00 kr
Spara 2 325,00 kr
Med den trådlösa konferenstelefonen Konftel 300Wx har du möten där du vill, utan att tänka på nätverk- och eluttag. Den trådlösa DECT-tekniken är säker och stabil. Välj en basstation som passar ditt företags telefonmiljö, SIP eller analog, eller anslut till ett installerat DECT-system.  Mötesstorlek: upp till 20 personer Det uppladdningsbara batterit ger dig upp till 60 timmars taltid, du kan prata i mer än en hel arbetsvecka utan att ladda!
Konftel Ego - Konferenstelefon

Konftel Ego - Konferenstelefon

1 850,00 kr inkl. moms
Personliga distansmöten. Varsomhelst. Konftel Ego är din personliga högtalartelefon. En liten, portabel enhet som ryms i din väska och följer med dig på resan, men som fortfarande levererar Konftels kristallklara ljudupplevelse OmniSound®. Konftel Ego fungerar perfekt med Skype for Business, Cisco Jabber, Avaya Communicator och andra mötesverktyg. Den har enkel anslutning via USB eller Bluetooth och det inbyggda batteriet gör att du snabbt kan hålla ditt möte var som helst, när som helst. Konftel Ego har dessutom stöd för extra snabb Bluetooth-parkoppling via NFC och HD-samtal. Med Bluetooth A2DP kan du även spela din favoritmusik med bästa ljudkvalitet.

Konferenstelefoner gör möten med parter på långt avstånd möjliga. Ert företag sparar väldigt mycket tid och pengar på att hålla vissa möten med externa parter över telefon. Att slippa resa långt för att ha ett kort avstämningsmöte är både ineffektivt och dyrt. Ta en titt bland våra modeller och hitta en konferenstelefon som passar just er verksamhet.

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser