Att inreda konferensrummet – välj rätt konferensmöbler

Att inreda konferensrummet är en konst. För att ett konferensrum ska bli så inspirerande och tilltalande som möjligt krävs det att du väljer rätt konferensmöbler för rätt ändamål. Konferensrummet är en viktig del av kontoret, och i många fall ansiktet utåt mot kunder och samarbetspartners. Se därför till att välja konferensbord och konferensstolar som är funktionella och bekväma. I den här artikeln delar vi med oss av fler tips!

Konferensmöbler för konferensrummet

Här på DPJ har vi alla typer av konferensmöbler och inredning du behöver för att kunna skapa ett inspirerande och användbart konferensrum. Ett första tips är att du ser över ditt behov och funderar på vilken typ av konferenser som kommer hållas i lokalen innan du väljer möbler och inredning till konferensrummet.

Våra konferensmöbler

Här får du våra bästa tips på vilka konferensmöbler du bör välja för att inreda konferensrummet.

Konferensbord

Konferensbord är något som behövs i alla konferensrum, oavsett storlek. Välj antingen ett fast konferensbord eller ett hopfällbart bord som du kan ta fram och plocka bort vid behov. Frågor som kan vara bra att tänka på innan du väljer bord är:

  • Hur många ska få plats i rummet?
  • Hur stort/stora bord finns det plats för?
  • Hur ska bordet/borden placeras? Ett stort bord passar oftast bra i mitten av rummet. Mindre eller hopfällbara bord fungerar utmärkt att göra små grupper av eller en U-sittning.

Vi på DPJ har ett stort utbud av konferensbord i olika storlekar, former och färger. Kolla även in vårt utbud av hopfällbara bord som passar perfekt att använda som konferensmöbler eller som extrabord vid behov.

Konferensstolar

Valet av konferensstolar är otroligt viktigt. Det bör så klart vara bekväma stolar med hög komfort. Tänk på detta när du ska välja konferensstol:

  • Välj klädda stolar med bra stoppning som ger en hög komfort.
  • Välj stolar med armstöd så att deltagarna sitter skönt och avslappnat under hela dagen.
  • Anpassa stolarna efter bordet och rummet. Det är viktigt att de olika konferensmöblerna går bra ihop. Vi har konferensstolar i olika storlekar och modeller för bästa resultat.

Vi på DPJ har ett stort utbud av olika konferensstolar som passar till alla möten. Oavsett om du är ute efter en exklusiv stol eller en enklare konferensstol har vi den rätta för dig. Kolla även in våra fällbara och stapelbara stolar – perfekta som extrastolar. 

Känns det svårt att få till inredningen i konferensrummet? Lugn, vi har kompletta konferensgrupper i olika färger, former och prisklasser som gör det enklare för dig.

Få inredningshjälp

Har du frågor eller funderingar kan du alltid kontakta vår kundservice. Du kan även kontakta oss om du vill ha hjälp med inredningen. Våra experter inom kontors- och konferensinredning hjälper gärna till!

meny

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft