Att inreda konferensrummet – välj rätt konferensmöbler

Att inreda konferensrummet är en konst. För att ett konferensrum ska bli så inspirerande och tilltalande som möjligt krävs det att du väljer rätt konferensmöbler för rätt ändamål. Konferensrummet är en viktig del av kontoret, och i många fall ansiktet utåt mot kunder och samarbetspartners. Se därför till att välja konferensbord och konferensstolar som är funktionella och bekväma. I den här artikeln delar vi med oss av fler tips!

Konferensmöbler för konferensrummet

Här på DPJ har vi alla typer av konferensmöbler och inredning du behöver för att kunna skapa ett inspirerande och användbart konferensrum. Ett första tips är att du ser över ditt behov och funderar på vilken typ av konferenser som kommer hållas i lokalen innan du väljer möbler och inredning till konferensrummet.

Våra konferensmöbler

Här får du våra bästa tips på vilka konferensmöbler du bör välja för att inreda konferensrummet.

Konferensbord

Konferensbord är något som behövs i alla konferensrum, oavsett storlek. Välj antingen ett fast konferensbord eller ett hopfällbart bord som du kan ta fram och plocka bort vid behov. Frågor som kan vara bra att tänka på innan du väljer bord är:

  • Hur många ska få plats i rummet?
  • Hur stort/stora bord finns det plats för?
  • Hur ska bordet/borden placeras? Ett stort bord passar oftast bra i mitten av rummet. Mindre eller hopfällbara bord fungerar utmärkt att göra små grupper av eller en U-sittning.

Vi på DPJ har ett stort utbud av konferensbord i olika storlekar, former och färger. Kolla även in vårt utbud av hopfällbara bord som passar perfekt att använda som konferensmöbler eller som extrabord vid behov.

Konferensstolar

Valet av konferensstolar är otroligt viktigt. Det bör så klart vara bekväma stolar med hög komfort. Tänk på detta när du ska välja konferensstol:

  • Välj klädda stolar med bra stoppning som ger en hög komfort.
  • Välj stolar med armstöd så att deltagarna sitter skönt och avslappnat under hela dagen.
  • Anpassa stolarna efter bordet och rummet. Det är viktigt att de olika konferensmöblerna går bra ihop. Vi har konferensstolar i olika storlekar och modeller för bästa resultat.

Vi på DPJ har ett stort utbud av olika konferensstolar som passar till alla möten. Oavsett om du är ute efter en exklusiv stol eller en enklare konferensstol har vi den rätta för dig. Kolla även in våra fällbara och stapelbara stolar – perfekta som extrastolar. 

Känns det svårt att få till inredningen i konferensrummet? Lugn, vi har kompletta konferensgrupper i olika färger, former och prisklasser som gör det enklare för dig.

Få inredningshjälp

Har du frågor eller funderingar kan du alltid kontakta vår kundservice. Du kan även kontakta oss om du vill ha hjälp med inredningen. Våra experter inom kontors- och konferensinredning hjälper gärna till!

meny

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft