Avskärmning kassadisk 2 - Nedpendlad

Avskärmning kassadisk 2 - Nedpendlad

Smidig avskärmning för kassadisk där skärmen hänger ned i kedjor från en pendel i taket. Skärmar effektivt av disken utan att du behöver förlora kontakten med dina kunder eller klienter.

  • 1 skärm i hållbart plexiglas.
  • Pendel, wire (2x10m) och wirelås ingår.
  • Långa kedjor låter dig anpassa hur högt/lågt skärmen hänger.
1 850,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 5-10 arbetsdagar
80x64 cm
80x64 cm
100x64 cm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Smidig avskärmning för kassadisk där skärmen hänger ned i kedjor från en pendel i taket. Skärmar effektivt av disken utan att du behöver förlora kontakten med dina kunder eller klienter.

  • 1 skärm i hållbart plexiglas.
  • Pendel, wire (2x10m) och wirelås ingår.
  • Långa kedjor låter dig anpassa hur högt/lågt skärmen hänger.

Skyddar utan att isolera 

Detta är en smidig avskärmning med skärm i hållbart plexiglas (akryl) som skyddar dig från nysningar och hostningar, utan att isolera dig från dina kunder. Tack vare de långa wirekedjorna kan du enkelt justera höjden på skärmarna för att uppnå bästa effekt.

Observera att luckan för kortterminal på produktbilden ej ingår som standard. Kontakta oss om ni önskar en sådan lucka.

Produktdetaljer

Artikelnummer 9034789
Höjd 100 /alt 80 cm
Bredd 64 cm
Material Plexiglas

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft