Produkter från Arper

Är ett objekt så elementärt som en stol eller ett bord fortfarande föremål för insikt eller innovation? Efter eoner av utveckling, finns det fortfarande något kvar att göra? Vi säger: Absolut. Allt flödar - liv, kultur, teknik - och detta grundläggande faktum kräver ett genomtänkt svar. 

arper_1740x780.jpg

arper_1140x482.jpg
arper_520x482.jpg

Bra design är en syntes av teknik, kostnad, material, funktion, användning, smak och hållbarhet. Denna koncentration av betydelser, associationer och möjligheter måste finnas i enkla, enskilda former. Vi tror att de bästa objekten bär en rik, intellektuell densitet i en form som känns naturlig och enkel. Ett objekt som känns spontant men som tydligt är resultatet av noggrannhet och precision.

Att skapa nya former som är fysiskt och stilistiskt spänstiga är hårt arbete, men det är det arbete vi anammar. Detta sätt att tänka och arbeta - jakten på det väsentliga - sträcker sig över allt vi gör.

Vi erbjuder hela sortimentet från denna tillverkare, däremot så erbjuder vi inte produkterna i vår webbshop. Kontakta vår kundtjänst på 08-444 54 24 eller via epost på info@dpj.se.

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan