Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Barstol 3D med träben

Barstolen 3D kombinerar innovativ teknik, elegant formgivning och funktionalitet på ett delikat sätt. Den nätta och luftiga designen har ett personligt uttryck för både privata och offentliga miljöer.

 • Bekvämt fotstöd för maximal komfort.
 • Nätt men stabil utformning i gjuten 3D-faner.
 • Prisbelönt design.
5 150,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-3 veckor
Mistletoe Green
Oak
Mistletoe Green
Rainy Grey
Shy Cherry Red
Moon Grey
Nightfall Blue
Venetian Gold
American Walnut
Midnight Black
White Cloud
Oak
Oak
American Walnut
Black Stained Beech
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Barstolen 3D kombinerar innovativ teknik, elegant formgivning och funktionalitet på ett delikat sätt. Den nätta och luftiga designen har ett personligt uttryck för både privata och offentliga miljöer.

 • Bekvämt fotstöd för maximal komfort.
 • Nätt men stabil utformning i gjuten 3D-faner.
 • Prisbelönt design.

Smäckra träben och elegant 3D-faner

Barstolen 3D kommer med smäckra träben med rund design som ger stolen en nätt, luftig och modern känsla. Sätet i elegant gjuten 3D-faner bidrar till stolens raffinerade uttryck som passar lika bra i det privata hemmet som på kontoret eller restaurangen.

Prisbelönt möbeldesign

Barstolen var den första möbeldesignen som baserades på den innovativa tekniken för gjutning av 3D-faner, vilket har bidragit till att formgivarna tilldelats flera prestigefyllda designpriser för den vackra stolen. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 10027277
Varumärke Gubi
Höjd 89 cm
Bredd 46 cm
Djup 43 cm
Sitthöjd 75 cm
Sittbredd 40 cm
Sittdjup 36 cm
Fotstödshöjd 31 cm
Vikt 8,7 kg
Formgivare Komplot Design
Gubi

Gubi är ett välkänt danskt designhus som grundades år 1967 och har sitt huvudkontor i Köpenhamn. Deras breda sortiment av möbler, lampor och inredningsdetaljer präglas alltid av ett elegant och vågat uttryck. De väcker bortglömda designikoner till liv, samtidigt som de skapar framtidens klassiker.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft