Compact living - inspiration för att inreda ett litet kontor

De senaste åren har compact living blivit ett begrepp som vuxit sig allt starkare – att kunna inreda små utrymmen på ett smart sätt för att ta vara på alla kvadratmeter. Genom att använda smarta kontorsmöbler är det möjligt att förvandla även de minsta rummen till trevliga arbetsplatser. Här är några tips på hur du kan få till ett smart kontor med funktionella möbler som är optimerade för att spara plats, och som fungerar fint även på det lilla kontoret.

Smart skrivbord och förvaring - möbler med flera funktioner

Genom att använda multifunktionella möbler som kan användas till flera olika syften sparar du enkelt plats i rummet.

Skåp med arbetsskiva

En smart skrivbordslösning kan vara en möbel som kombinerar förvaring och arbetsplats som exempelvis Skrivbord Hideaway – smidig arbetsplats, förvaringslösning och sidobord, där bordsskivan går att vrida tillbaka när den inte används.

Smart skrivbord och hylla i ett

En vägghylla som både kan agera förvaring av kontorsmaterial och arbetsplats sparar även den plats i rummet. Hyllan Organised Kombination 23 är en hyllösning med arbetsskiva och tre flyttbara hyllplan som passar perfekt för att få in både förvaring och arbetsplats på begränsad yta – ett smart skrivbord till det lilla kontorsrummet.

Skrivbord Hideaway & Hylla Organised Kombination 23

Skrivbord Hideaway & Hylla Organised Kombination 23 - Smarta skrivbordslösningar med förvaring och arbetsplats i ett.

Hopfällbara och flexibla möbler sparar plats på kontoret

Genom att investera i hopfällbara möbler till kontoret skapar du både flexibilitet och sparar plats.

Möblera flexibelt med hopfällbara kontorsmöbler

Ett fällbart konferensbord som Timetable går lätt att rulla fram när det behövs ett större mötesbord, och fälla ihop för att förvara på annan plats när mötet är slut. En annan typ av smarta kontorsmöbler är fällbara och stapelbara stolar som kan tas fram och ställas undan när de inte används, istället för att stå framme och ta upp onödig plats.

Skärma av med flyttbara absorbenter

Med golvskärm Focus och bordsskärm Focus får du även flexibla tillbehör till kontoret - perfekta att ta fram vid behov för att dämpa ljudnivån och skapa ett mer privat utrymme för att kunna koncentrera sig bättre under arbetsdagen.

Timetable & Bordsskärm Focus

Konferensbord Timetable & Bordsskärm Focus - Flexibla möbler som både går lätt att ta fram vid behov och förvara när de inte används.

Utnyttja väggarna - smart kontor med mycket förvaring

I det mindre kontorsrummet eller kontorslandskapet blir väggarna en extra viktig yta för inredning – genom att ta vara på väggarna och höjden i rummet frigör du både utrymme på golvet samtidigt som du får plats för förvaring och skrivbord. Hitta en passande vägghylla med plats för böcker, pärmar och annat kontorsmaterial, eller kolla närmare på ett smart vägghängt skrivbord som Hideaway där bordsskivan kan fällas in och ut.

Hylla Nivo Shelf E & Vägghängt skrivbord Hideaway

Hylla Nivo Shelf E & Vägghängt skrivbord Hideaway - Utnyttja väggarna till hyllor och smarta skrivbordslösningar för att skapa mer förvaring och frigöra yta på golvet.

meny

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft