Logga in på ditt konto

Inget konto? Skapa ett här

Spåra & hantera din order

Ordernr. är 7 siffror. Referensnr. är 9 bokstäver

Har du några frågor?

+46 (0)8-444 54 24
info@dpj.se

Öppettider kundtjänst

Mån - Fre: 09.00 - 15.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00

Våra vanligaste frågor & svar

Till Frågor & svar

Compact living - inspiration för att inreda ett litet kontor

De senaste åren har compact living blivit ett begrepp som vuxit sig allt starkare – att kunna inreda små utrymmen på ett smart sätt för att ta vara på alla kvadratmeter. Genom att använda smarta kontorsmöbler är det möjligt att förvandla även de minsta rummen till trevliga arbetsplatser. Här är några tips på hur du kan få till ett smart kontor med funktionella möbler som är optimerade för att spara plats, och som fungerar fint även på det lilla kontoret.

Smart skrivbord och förvaring - möbler med flera funktioner

Genom att använda multifunktionella möbler som kan användas till flera olika syften sparar du enkelt plats i rummet.

Skåp med arbetsskiva

En smart skrivbordslösning kan vara en möbel som kombinerar förvaring och arbetsplats som exempelvis Skrivbord Hideaway – smidig arbetsplats, förvaringslösning och sidobord, där bordsskivan går att vrida tillbaka när den inte används.

Smart skrivbord och hylla i ett

En hylla som både kan agera förvaring av kontorsmaterial och arbetsplats sparar även den plats i rummet. Hyllan/ ståbordet Libri är en hyllösning med arbetsskiva och två hyllplan som passar perfekt för att få in både förvaring och arbetsplats på begränsad yta – ett smart skrivbord till det lilla kontorsrummet.

Skrivbord Hideaway & Ståbord Libri med 3 hyllplan - Smarta skrivbordslösningar med förvaring och arbetsplats i ett.

Hopfällbara och flexibla möbler sparar plats på kontoret

Genom att investera i hopfällbara möbler till kontoret skapar du både flexibilitet och sparar plats.

Möblera flexibelt med hopfällbara kontorsmöbler

Ett fällbart konferensbord som Profim U-Connect går lätt att rulla fram när det behövs ett större mötesbord, och fälla ihop för att förvara på annan plats när mötet är slut. En annan typ av smarta kontorsmöbler är fällbara och stapelbara stolar som kan tas fram och ställas undan när de inte används, istället för att stå framme och ta upp onödig plats.

Skärma av med flyttbara absorbenter

Med golvskärm Focus och bordsskärm Focus får du även flexibla tillbehör till kontoret - perfekta att ta fram vid behov för att dämpa ljudnivån och skapa ett mer privat utrymme för att kunna koncentrera sig bättre under arbetsdagen.

Konferensbord Profim U-Connect & Bordsskärm Focus - Flexibla möbler som både går lätt att ta fram vid behov och förvara när de inte används.

Utnyttja väggarna - smart kontor med mycket förvaring

I det mindre kontorsrummet eller kontorslandskapet blir väggarna en extra viktig yta för inredning – genom att ta vara på väggarna och höjden i rummet frigör du både utrymme på golvet samtidigt som du får plats för förvaring och skrivbord. Hitta en passande vägghylla med plats för böcker, pärmar och annat kontorsmaterial, eller kolla närmare på ett smart vägghängt skrivbord som Hideaway där bordsskivan kan fällas in och ut.

Hylla Nivo Shelf E & Vägghängt skrivbord Hideaway

Hylla Nivo Shelf E & Vägghängt skrivbord Hideaway - Utnyttja väggarna till hyllor och smarta skrivbordslösningar för att skapa mer förvaring och frigöra yta på golvet.

meny

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft