Whiteboard - vilken ska man köpa?

Whiteboard och skrivtavlor kan du hitta på de mest tänkbara som otänkbara platser. I konferensrum som arbetsverktyg, på restaurangtoaletten för information om när toaletten städades senast, eller i skolan som pedagogiskt verktyg. Hos DPJ Workspace kan du köpa whiteboard- och skrivtavlor för alla användningsområden!

Olika typer av skrivtavlor

Våra skrivtavlor finns i flera varianter och oavsett om du behöver en whiteboardtavla hemma, till klassrummet eller till kontoret för att göra företagets veckoplanering på en whiteboard, så har vi vad du söker.

Whiteboard – på stativ eller på väggen?

Våra whiteboardtavlor har många användningsområden. Här hittar du en klassisk whiteboardtavla att ha på väggen i klassrummet såväl som en praktisk whiteboard på stativ till konferensrummet. Fundera över vad som passar bäst för dig och ditt utrymme.

Här är tre kundfavoriter:

Se hela vårt utbud av whiteboardtavlor här.

Glasskrivtavla – genomskinlig whiteboard

För dig som söker en modernare och mer tilltalande design är våra glasskrivtavlor ett bra alternativ. Våra skrivtavlor i glas passar in såväl på kontoret som i skolan. Välj mellan flera varianter och utföranden. Vi erbjuder glasskrivtavlor på hjul såväl som tavlor att sätta upp på väggen.

Här är tre kundfavoriter:

Se hela vårt utbud av glasskrivtavlor här.

Mobila skrivtavlor - whiteboard på hjul

En whiteboard på hjul är perfekt för dig som vill ha ett flexibelt alternativ, då du enkelt flyttar tavlan till önskad plats. Våra mobila skrivtavlor finns i flera varianter och vi har såväl skrivtavlor i glas som klassiska vita whiteboard-tavlor i vårt sortiment.

Här är tre kundfavoriter:

Se hela vårt utbud av mobila skrivtavlor här.

Tåliga och enkla att rengöra

Alla våra whiteboardtavlor och skrivtavlor är lätta att hålla rena och har tåliga skrivytor. Du rengör dem enkelt med våra tavelsudd till whiteboard- och skrivtavlor.

Hur rengör man whiteboard?

 • Rengör tavlan med tavelsudd avsedd för whiteboardtavlor. Du kan också använda en ren och mjuk trasa som du doppar i ljummet vatten.
 • Om det inte hjälper kan du använda rengöringsspray avsedd för whiteboard. Torka av med vatten och torka sedan torrt.
 • Använd bara tavlan när den är helt torr – vänta gärna 15 minuter efter att du torkat av den.
 • Tänk på att använda whiteboardpennor av bra kvalitet och att byta tavelsudd med jämna mellanrum.

Om det här inte fungerar för att rengöra din whiteboard kan du kolla in vår artikel om att rengöra whiteboard för att få fler användbara tips för att lyckas med rengöringen, exempelvis att du inte bör låta text stå kvar för länge på tavlan eftersom det kan förkorta dess livslängd.

Vanliga tillbehör

Tänk på att använda bra tillbehör till din skrivtavla, dels för att få ut det bästa av tavlan och maximera användningen, dels för att förlänga tavlans livslängd. 

Vanliga tillbehör är exempelvis:

 • whiteboardpennor
 • tavelsudd till whiteboard- och skrivtavlor
 • magneter till whiteboard.

Se alla våra tillbehör här.

Kontakta oss gärna

Har du frågor om våra produkter eller behöver du vår hjälp att välja rätt produkt? Tveka inte på att kontakta oss här!

meny

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft