TOPSELLER

Bordslampa Atollo

 • På rea!

Atollo har en simpel, men genial, design som har gjort den till en riktig designklassiker. Bordslampan är dekorativ och tidlös, och passar lika bra i det stilmedvetna hemmet som på det moderna kontoret.

 • Tillverkad i antingen opalglas eller metall.
 • Finns i flera olika utföranden och storlekar.
8 475,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-8 veckor
Black 238 - Small 35 cm
Opal 235 - Large 70 cm
Opal 236 - Small 35 cm
Opal 237 - Medium 50 cm
Satin Bronze 233 - Large 70 cm
Satin Bronze 238 - Small 35 cm
Satin Bronze 239 - Medium 50 cm
Gold 233 - Large 70 cm
Gold 238 - Small 35 cm
Gold 239 - Medium 50 cm
White 233 - Large 70 cm
Black 233 - Large 70 cm
Black 238 - Small 35 cm
Black 239 - Medium 50 cm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Atollo har en simpel, men genial, design som har gjort den till en riktig designklassiker. Bordslampan är dekorativ och tidlös, och passar lika bra i det stilmedvetna hemmet som på det moderna kontoret.

 • Tillverkad i antingen opalglas eller metall.
 • Finns i flera olika utföranden och storlekar.

En tidlös designklassiker

Atollo är en ikonisk, tidlös designklassiker som formgavs redan 1977. Sedan dess har den älskats av designintresserade världen över och belönats med priser. Lampans design är enkel och består egentligen bara av tre geometiska former: en cylinder, en kon och ett halvklot.

Produktdetaljer

Artikelnummer OL-L0238-NE
Varumärke Oluce
Höjd 50 cm
Diameter 15/38 cm
Material Handblåst glas, Metall
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Färg Vit
Formgivare Vico Magistretti
Oluce

Grundat 1945 är Oluce Italiens äldsta designföretag inom belysning. De skapar ikoniska lampor som blir en del av rummets struktur och tillför elegans som håller över generationer. Deras sortiment är mångfacetterat, tidlöst och rikt på produkter.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser