Bordslampa Reverse

Reverse är en stilfull bordslampa där den robusta basen i travertin elegant kontrasteras mot skärmen i bronserad aluminium. En vacker bordslampa som passar lika fint i bokhyllan som på sidobordet.

  • Med integrerad LED-ljuskälla.
  • Går att dimra mellan varmt och kallt ljus.
  • Robust bas i travertin.
  • Elegant och smakfull design.
  • Svart sladd på 2 m medföljer.
5 775,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Reverse är en stilfull bordslampa där den robusta basen i travertin elegant kontrasteras mot skärmen i bronserad aluminium. En vacker bordslampa som passar lika fint i bokhyllan som på sidobordet.

  • Med integrerad LED-ljuskälla.
  • Går att dimra mellan varmt och kallt ljus.
  • Robust bas i travertin.
  • Elegant och smakfull design.
  • Svart sladd på 2 m medföljer.

I naturliga material

Den vackra, böjda skärmen tillåter Reverse att sprida sitt ljus jämnt nedåt över basen, vilket bidrar till lampans mycket karaktäristiska ljusdesign. Tack vare att travertinstenen har lämnats obehandlad lyfts dess naturliga egenskaper fram genom eleganta skuggspel och färgskiftningar.

Med integrerad dimmer

Reverse kommer med en smäcker lampskärm i bronserad aluminium som läckert bryter av mot den ljusa basen i travertin. På basens topp finns en integrerad dimmerknapp som smidigt låter dig justera ljusets intensitet och värme.

Produktdetaljer

Artikelnummer 1410619
Varumärke Menu
Höjd 30 cm
Diameter 24/10 cm
Vikt 3,64 kg
Material Aluminium, polykarbonat, travertin
IP-klass IP20
Sladdlängd 2 m
Ljuskälla ingår Ja (Integrerad)
Dimbar Ja
Ljustemperatur 2200-3000K
Formgivare Aleksandar Lazic
Menu

Menu filosofi är enkel. De vill göra världen bättre, mindre komplicerat, lite trevligare att vakna till. Samarbeta med super-begåvade designers, de gör föremål för att vara sköna nu och för evigt. Menu arbetar med några av de mest spännande och drivna kreativa individerna från världens arkitektur och design för att producera design av hög kvalitet med ett skarpt skandinaviskt utseende. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft