Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Laddvagn till lampa Manhattan & Como

Smidig vagn anpassad för brickor med ladduttag för lamporna Manhattan och Como. Vagnen gör det lätt att ladda och transportera upp till 36 lampor samtidigt, och är därför praktisk i stora lokaler. 

 • 12 ladduttag per bricka.
 • Kan användas med upp till 3 brickor.
 • I priset med laddbricka/-or ingår elkabel.
 • Smidigt handtag och 4 hjul, varav 2 låsbara.
 • Vagnen kan köpas separat utan brickor.
2 275,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-3 veckor
Utan laddbrickor
Utan laddbrickor
Med 1st laddbricka (för 12 lampor)
Med 2st laddbricka ( för 24 lampor)
Med 3st laddbricka ( för 36 lampor)
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Smidig vagn anpassad för brickor med ladduttag för lamporna Manhattan och Como. Vagnen gör det lätt att ladda och transportera upp till 36 lampor samtidigt, och är därför praktisk i stora lokaler. 

 • 12 ladduttag per bricka.
 • Kan användas med upp till 3 brickor.
 • I priset med laddbricka/-or ingår elkabel.
 • Smidigt handtag och 4 hjul, varav 2 låsbara.
 • Vagnen kan köpas separat utan brickor.

Kan ladda upp till 36 lampor

Denna vagn är specialtillverkad för att passa laddningsbrickorna till lamporna Manhattan och Como från &tradition. Varje bricka har 12 ladduttag och vagnen kan lastas med totalt tre brickor, vilket låter dig ladda upp till 36 lampor samtidigt. 

Utmärkt för matsalen eller serveringen

Den höga kapaciteten på upp till 36 ladduttag gör att vagnen passar utmärkt för verksamheter som har flera lampor utspridda i sina lokaler. Med vagnen slipper du springa fram och tillbaka, och kan enkelt samla in alla lampor för laddning samtidigt. 

Lamporna Manhattan och Como ingår ej i denna produkt. Dessa köpes separat!

Produktdetaljer

Artikelnummer 83520001
Varumärke &tradition
Bredd 45 cm
Höjd 107 cm
Längd 90 cm
Material Pulver lackerad stål
&tradition

Hantverk möter konst. Funktion möter form. Material möter potential. &tradition står för nordisk tradition och kulturarv. Målet är att överbrygga dessa värden till modern design, omformning, omdefiniering och återuppfinning av material, tekniker och former. Detta danska varumärke såg ljuset år 2010 och har sedan dess arbetat fram ett brett utbud av både klassiska och nytänkande produkter. 

Tillbehör

Bordslampa Como SC53 - Portabel

1 675,00 kr inkl. moms
Med Como SC53 får du en elegant och portabel bordslampa, som ger ett nedåtriktat men mysigt sken. En stabil lampa i tålig aluminium, som passar lika bra i läshörnan på kontoret som i hemmet. Enkel batteriladdning med magnetisk mickro USB (kabel på 2 m medföljer).  Kan lysa i upp till 11 timmar inställd på högsta ljusstyrka. Dimbar ljusstyrka – tre nivåer (100%, 70% och 40%). Låg vikt på 0,5 kg. 

Bordslampa Manhattan SC52 - Portabel

1 675,00 kr inkl. moms
Manhattan SC52 är en uppladdningsbar och portabel bordslampa vars ljusstyrka går att ställa in på tre olika nivåer. Skärmen i canvas ger lampan ett mjukt sken och skapar en mysig atmosfär.  Enkel batteriladdning med magnetisk mickro USB (kabel på 2 m medföljer).  Kan lysa i upp till 11 timmar inställd på högsta ljusstyrka. Dimbar ljusstyrka – tre nivåer (100%, 70% och 40%). Ger ett mjukt, allmänt sken.  Låg vikt på 0,6 kg.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft