Hem / Företagstjänster / Kontorsbelysning och butiksbelysning

Med oss får du

usp_lamp.png
Skräddarsydd ljussättning
– vi anpassar belysningen utifrån dina behov och lokalens utformning.
usp_result.png
Snyggt resultat
– vi förhöjer lokalens utseende med snygga, välplacerade produkter.
usp_budget.png
Budgetstyrd lösning
– vi hittar en lösning för varje budget med vårt breda utbud.
usp_montering.png
Avemballering & montering
– vi ser till att allt sätts ihop ordentligt och tar hand om emballaget efteråt.
usp_fast.png
Korta ledtider
– vi levererar på utsatt tid utifrån dina önskemål.

Vill du ha hjälp med belysningen på ditt företag?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Så hjälper vi dig i 5 steg

1
Du bokar in ett personligt möte med oss.
2
Vi tar fram ett koncept utifrån ditt behov och budget.
3
Vi lägger fram offert samt förslag på inredning.
4
Vi levererar, monterar och forslar undan emballage.
5
Vi kvalitetskontrollerar och besiktigar.

Belysning kontor

Justera ljuset utifrån individ och arbetsuppgift

Dålig belysning på kontor, såsom bländande eller för svagt ljus, kan ge upphov till flera olika problem. Spänningar i nacke och skuldror, huvudvärk, trötthetskänsla och dålig koncentration är bara några vanliga besvär vid dålig ljussättning. På kontoret är det extra viktigt att ljuset är anpassat efter arbetsuppgiften och går att justera utifrån varje individs behov. Satsa på en takbelysning med neutral färgtemperatur på 3000 kelvin. I matsalen rekommenderar vi dock en varmare färgtemperatur på 2700 kelvin för att skapa en inbjudande, rofylld atmosfär.

BELID –Pendellampa Fold Linjär
LUCTRA – Golvlampa Vitawork - Symmetrisk ljusdistribution

Kombinera olika lampor i mötesrum

Att ha rätt ljus i mötesrummet är viktigt, särskilt under möten som drar ut på tiden. Investera i bra bakgrundsbelysning, så som M4; en vinklingsbar zoom-spot med justerbar ljusspridning. Använd trefasskenor för att kunna dimra lamporna i sektioner, och fäst dem cirka 60 centimeter från väggen så minskar risken för bländning. Komplettera med en avlång pendellampa cirka 80 centimeter över konferensbordet för effektivt arbetsljus. Exempelvis passar pendellampan M7 utmärkt i mötesrummet då den har hög färgåtergivning och sprider gott om ljus.

MONOLIGHT – Pendellampa M7
ATELJÉ LYKTAN – Taklampa Eclipse - Ytmonterad

Individanpassa din arbetsbelysning vid skrivbordet

Arbetsplatsbelysning på kontor behöver gå att justera utifrån varje individs behov. Detta innebär skrivbordslampor med dimmerfunktion, gärna även justerbar färgtemperatur, samt en väl genomtänkt takbelysning. Se till att placera takbelysningen över huvudet, inte rakt över skrivbordet, för optimal ljusspridning utan bländning. Med en avlång pendellampa som M8 får du en smart och snygg armatur med ett bländfritt sken som du enkelt justerar via integrerad No touch-dimmer.

ANGLEPOISE – Skrivbordslampa Original 1227
MONOLIGHT – Pendellampa M8

Belysning butik

Låt ljuset leda kunden in i butiken

För att lyckas med belysning i butik behöver du tänka strategiskt. Blicken dras omedvetet mot den ljusaste punkten. Därför är det viktigt att du väljer vilka exponeringsytor som ska vara i fokus och vägleder kunden in i butiken. Ett bra sätt att göra detta på är att fokusera ljuset på produkterna och skapa kontraster i ljussättningen. Satsa på en kvalitativ bakgrundsbelysning med hög flexibilitet så att du enkelt kan justera ljusflödet. Komplettera med riktade spotlights.

Visste du att bra belysning kan öka försäljningen med 30%
ATELJÉ LYKTAN – Spotlight Ogle Mini
MONOLIGHT – Spotlight M3 - Tracklight

Belys produkter på rätt sätt

Belys gärna dina produkter med spotlights från flera olika håll för att minimera skuggor och få till optimal exponering. Även här passar den dimbara spotlighten M4 utmärkt, då du både kan vinkla lampan och justera ljusspridningen utifrån önskad ljussättning.

MONOLIGHT – Spotlight M4 - Tracklight
MONOLIGHT – Spotlight M4 - Tracklight

Jobba med kontraster och riktade spotlights

Framhäv dina produkter genom att jobba med kontraster. Tona ned belysningen i korridorer och andra butiksutrymmen och låt produkterna bada i ljus. Här passar en lampa med bred ljusspridning så som M22 utmärkt. Vrid lampan uppåt eller mot väggen för att belysa större ytor och låt andra spotlights punktbelysa utvalda produkter eller detaljer.

MONOLIGHT – Spotlight M22 - Tracklight
PHOLC – Taklampa Blend

Vill du ha hjälp med belysningen på ditt företag?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Inspirerande belysning

traverse-prev.png traverse-next.png
1.png
2.png
3.png
1.png
4.png
7.png
12.png

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft