Att inreda konferensrum är en konst. För att ett konferensrum ska bli så inspirerande och tilltalande som möjligt krävs det att du väljer rätt konferensmöbler. Konferensrummets inredning är en viktig del då konferensrummet är en central mötesplats på de flesta kontor. Se till att välja konferensbord och konferensstolar som är funktionella och bekväma. I den här artikeln delar vi med oss av fler tips.

Konferensmöbler för konferensrummet

Vi har alla typer av konferensmöbler och allt annat du behöver för att kunna skapa ett inspirerande och användbart konferensrum. Ett tips är att du ser över ditt behov och funderar på vad för typ av konferenser som kommer hållas i lokalen innan du väljer möbler och inredning i konferensrummet.

Val av konferensmöbler

Här får du våra bästa tips på hur du kan inreda ett trivsamt konferensrum och vilka konferensmöbler som behövs.

Konferensbord

Konferensbord är något som behövs i alla konferensrum, oavsett storlek. Välj antingen ett fast konferensbord eller ett hopfällbart bord som kan tas fram eller plockas bort vid behov. Frågor som kan vara bra att tänka på innan du väljer bord är:

  • Hur många ska få plats i rummet?
  • Hur stort/stora bord finns det plats för?
  • Hur ska bordet/borden placeras? Ett stort bord passar oftast bra i mitten av rummet. Mindre eller hopfällbara bord fungerar utmärkt att göra små grupper av eller en U-sittning.

Vi på DPJ har ett stort utbud av konferensbord i olika storlekar, former och färger. Kolla även in vårt utbud av hopfällbara bord som passar perfekt att använda som konferensmöbler eller som extrabord vid behov.

Konferensstol

Valet av konferensstolar är otroligt viktigt. Det bör vara bekväma stolar med hög komfort. Tänk på detta när du ska välja konferensstol:

  • Välj klädda stolar med bra stoppning som ger en hög komfort.
  • Välj stolar med armstöd så att deltagarna sitter skönt och avslappnat under hela dagen.
  • Anpassa stolarna efter bordet och rummet. Det är viktigt att de olika konferensmöblerna går bra ihop. Vi har konferensstolar i olika storlekar och modeller för bästa resultat.

Vi på DPJ har ett stort utbud av olika konferensstolar som passar till alla möten. Oavsett om du är ute efter en exklusiv eller en enklare konferensstol har vi den rätta. Kolla även in våra fällbara och stapelbara stolar, de passar perfekt vid behov av extra sittplatser eller vid ommöblering. 

Svårt att få till inredningen i konferensrummet med de olika konferensmöblerna? Lugn, vi har kompletta konferensgrupper i olika färger, former och prisklasser som gör det enklare för dig.

Smarta konferensmöbler

För att ett konferensrum ska fungera så bra som möjligt finns det andra konferensmöbler och annan konferensutrustning som kan vara bra att införskaffa. Här har vi samlat några exempel:

  • Ljud- och bild – oftast visas presentationer upp och då krävs ett bra ljud- och bildsystem.
  • Kabelhantering – kabelhanteringen är viktig för att få till en snygg och praktisk arbetsyta.
  • Fällbar scen – ibland ska någon eller några presenteras och priser delas ut. Vad passar då inte bättre än en fällbar scen? Konferenserna blir roligare och medarbetarna gladare.

DPJ har allt som du behöver för att kunna inreda ett inspirerande och funktionellt rum för konferenser. Här kan du se resten av våra konferensmöbler.

Få inredningshjälp

Har du frågor eller funderingar kan du alltid kontakta vår kundservice. Du kan även kontakta oss om du vill ha hjälp med inredningen. Våra experter inom kontors- och konferensinredning hjälper gärna till! Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation!

home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser