Whiteboard och skrivtavlor kan du hitta på de mest tänkbara som otänkbara platser. I konferensrum som arbetsverktyg, på restaurangtoaletten som upplysning när toaletten städades senast eller i skolan som pedagogiskt verktyg. Hos DPJ Interiör kan du köpa whiteboard- och skrivtavlor för alla användningsområden!

Olika typer av skrivtavlor

Våra skrivtavlor finns i flera varianter och oavsett om du behöver en whiteboardtavla hemma, till klassrummet eller till kontoret för att göra företagets veckoplanering på en whiteboard, så har vi vad du söker.

Whiteboard – På stativ eller på väggen?

Våra whiteboardtavlor har många användningsområden. Här hittar du en klassisk whiteboardtavla att ha på väggen i klassrummet såväl som en praktisk whiteboard på stativ till konferensrummet. Fundera över vad som passar bäst för dig och ditt utrymme.

Här är tre kundfavoriter:

Se hela vårt utbud av whiteboardtavlor här.

Glasskrivtavla – Genomskinlig whiteboard

För dig som söker en modernare och mer tilltalande design är våra glasskrivtavlor ett bra alternativ. Våra skrivtavlor i glas passar in såväl på kontoret som i skolan. Välj mellan flera varianter och utföranden. Vi erbjuder glasskrivtavlor på hjul såväl som tavlor att sätta upp på väggen.

Här är tre kundfavoriter:

Se hela vårt utbud av glasskrivtavlor här.

Mobila skrivtavlor - Whiteboard på hjul

En whiteboard på hjul är perfekt för dig som vill ha ett flexibelt alternativ, då du enkelt flyttar tavlan till önskad plats. Våra mobila skrivtavlor finns i flera varianter och vi har såväl skrivtavlor i glas som klassiska vita whiteboard-tavlor i vårt sortiment.

Här är tre kundfavoriter:

Se hela vårt utbud av mobila skrivtavlor här.

Tåliga och enkla att rengöra

Alla våra whiteboardtavlor och skrivtavlor är lätta att hålla rena och har tåliga skrivytor. Du rengör dem enkelt med våra tavelsudd till whiteboard- och skrivtavlor.

Hur rengör man whiteboard?

  • Rengör tavlan med tavelsudd avsedd för whiteboardtavlor. Du kan också använda en ren och mjuk trasa som du doppar i ljummet vatten.
  • Om det inte hjälper kan du använda rengöringsspray avsedd för whiteboard. Torka av med vatten och torka sedan torrt.
  • Använd alltid tavlan när den är helt torr – vänta gärna 15 minuter efter att du torkat av den.
  • Tänk på att använda whiteboardpennor av bra kvalitet och att byta tavelsudd med jämna mellanrum.

Om det här inte fungerar för att rengöra din whiteboard kan du kolla in vår artikel om att rengöra whiteboard för att få fler användbara tips för att lyckas med rengöringen, som exempelvis att du inte bör låta text stå kvar för länge på tavlan eftersom det kan förkorta dess livslängd.

Vanliga tillbehör

Tänk på att använda bra tillbehör till din skrivtavla, dels för att få ut det bästa av tavlan och maximera användningen, dels för att förlänga tavlans livslängd. 

Vanliga tillbehör är exempelvis:

  • Whiteboardpennor
  • Tavelsudd till whiteboard- och skrivtavlor
  • Magneter till whiteboard

Se alla våra tillbehör här.

Kontakta oss gärna

Har du frågor om våra produkter eller behöver du vår hjälp att välja rätt produkt? Tveka inte på att kontakta oss här!

home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser