För tillfället har vi längre leveranstider än normalt och viss fördröjning hos kundtjänst till följd av COVID-19.
Läs mer här

Just nu är det extra viktigt att hålla avstånd till varandra vilket gör att många jobbar hemifrån. Många arbetsplatser vidtar dock åtgärder som gör det möjligt för deras medarbetare att arbeta på kontoret. Här delar vi med oss av våra bästa tips för hur ni kan hålla avstånd till varandra på kontoret, och skapa trygghet för era medarbetare.

Håll avstånd till kollegorna vid kontorsplatserna

Golvskärmar är redan vanliga inslag på många kontor, då de ofta används för att skärma av öppna arbetsytor och för att sänka ljudnivån i rummet. Genom att kombinera golvskärmar och/eller bordsskärmar, med ökat avstånd mellan skrivborden, kan ni på ett smidigt sätt få ett tryggt avstånd mellan medarbetarna, utan att behöva göra allt för stora förändringar.

Gör lunchrummet till en säker miljö

Likaså i lunchrummet är det viktigt att medarbetarna kan sitta ner i lugn och ro, på ett tryggt sätt med avstånd till varandra och njuta av sin lunch- eller fikapaus. Ta bort varannan stol runt matborden och placera gärna en ljudabsorberande skärm på golvet mellan de olika borden för att öka avståndet ytterligare.

Öka tryggheten i väntrummet

Tidigare hade människor inga större problem med att vänta tillsammans i väntrum på vårdcentralen eller hos tandläkaren, men nu är det viktigare än någonsin att kunna hålla avstånd. Har ni ett väntrum eller en loungedel där era kunder eller besökare ofta slår sig ner för att invänta ett möte? Då är det viktigt att ni får till säkerheten även där. Genom att dra isär stolarna och placera en skärmvägg mellan varje stol kan ni på ett enkelt sätt öka tryggheten för era besökare.

Ta promenader tillsammans

Det är viktigt att ta pauser under arbetsdagen. Ett sätt att ta pauser och hämta energi tillsammans, förutom att umgås i lunchrummet, kan vara att ta promenader tillsammans, på ett säkert avstånd såklart. Under promenaden får ni inte bara frisk luft och möjlighet att rensa huvudet, ni får också chansen att umgås, på ett tryggt sätt.

Kontakta oss gärna om ni behöver mer inspiration för hur ni kan hålla avstånd till varandra på arbetsplatsen, eller om ni behöver hjälp med att hitta rätt produkter.

home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser