Med fällbara eller stapelbara stolar inomhus på kontoret eller utomhus på eventet kan du enkelt ställa undan stolar som inte behövs, och lika enkelt ställa fram extra stolar vid möten eller konferenser. Hos DPJ hittar du konferensstolar i olika utföranden, både stapelbara stolar och fällbara stolar. Här listar vi de vanligaste typerna av konferensstolar – stapelbara och fällbara.

1. Stapelbara stolar med mjuk sits

Att konferensstolar är stapelbara behöver inte betyda att de är obekväma. Med en stolsmodell som har klädd sits och ryggstöd får du bra stapelbara stolar inomhus som inte tummar på komforten. Perfekt för långa möten och för att ge besökare en bra upplevelse av kontoret.

Style stapelbar stol

Style är en stapelbar stol med mjuk sittdyna och högt ryggstöd för god komfort. Style finns i olika färger och passar perfekt i konferenslokaler, lunchrum, utbildningslokaler eller mässhallar. Style har smidigt bärhandtag och kan staplas i grupper om 12.

RBM Ana 4340SR

För en stilren och modern stol som också är skön att sitta på är RBM Ana 4340SR ett bra val. Ana är en populär stol som är tillgänglig i många färger på sits och stativ, för att passa in på alla kontor. Den kan staplas 10 stolar på höjd och passar utmärkt i konferensrum, matsalar eller väntrum. 

2. Stapelbara stolar i plast med avrinning

Om du behöver stolar som kan användas utomhus är plaststolar med hål i sitsen för avrinning ett smart val. Stapelbara stolar i plast har låg vikt och är enkla att rengöra och kan alltid tas fram för extra sittplatser.

Pedrali Dome 266

Dome från italienska Pedrali är en stilren karmstol i polypropen, med armstöd och perforerad sits och rygg. Modellen kan staplas 5 stolar på höjd och finns i flera färger. Den enkla designen ger en luftig, lätt och lättrengjord stol för inomhus- och utomhusbruk.

Magaluf

Magaluf är en enkel stapelbar stol i plast, med en modern variant på en klassisk design. Magaluf har UV-skydd och lämpar sig därför minst lika bra för utomhusbruk som inne på kontoret. Stolen finns i fyra olika färger och passar in i de flesta kontor, caféer eller mässlokaler.

3. Klassiska stapelbara stolar med plastsits

Vissa modeller av stapelbara stolar är alltid populära, och de behöver inte ha mjuka dynor eller häftiga färger för att gå hem. I stället förlitar de sig på oöverträffad funktion och design och sitt goda rykte, vilket räcker mer än nog.

Manacor

Manacor är en stapelbar barstol i stilren design. Med sitt diskreta utseende smälter den in i de flesta miljöer och utan ryggstöd gör den sig bra just i barer, caféer och restauranger – med en sitthöjd på 75 centimeter passar den perfekt till högre arbetsytor eller som avlastning vid ståskrivbordet.

Howe 40/4

40/4 är en klassisk modell i ordets rätta bemärkelse. Sedan 1964 har den tillverkats i oavbruten takt och har blivit en favorit bland arkitekter och designers. 40/4 är en perfekt kombination av en stapelbar stol och en elegant designstol. Passar perfekt i skolor, kontor och konferenslokaler.

4. Fällbara stolar och klappstolar

Vill du att varje stol ska ta så lite plats som möjligt när den inte används är det svårt att slå en fällbar stol. Fällbara stolar används flitigt som extrastolar i alla sammanhang och kan ses som en basmöbel i många kontor.

Buffalo

Buffalo är en enkel fällbar klappstol med sits och ryggstöd i vinyl och ett stativ i krom. Buffalo är slittålig och passar utmärkt i skolor, konferenslokaler, mässhallar och som extrastol på alla typer av kontor. Finns i olika färgkombinationer för att smälta in i alla rum.

Smart

Smart är en stilren och enkel klappstol, som både är vattentålig och utrustad med UV-skydd. Den passar därmed lika bra inomhus som utomhus. En given extrastol till konferenser, föreläsningar eller utomhusevents. En slittålig stol som finns i flera färger.

Hos DPJ.se hittar du förutom fällbara och stapelbara stolar även andra kontors- och konferensmöbler. Här hittar du stol- och bordsvagnar till våra konferensstolar, men även kompletta konferensgrupper och mer beständiga konferensstolar. Om du vill ha fler tips eller hjälp med beställning av era konferensmöbler, tveka inte att kontakta oss.

home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser