Vårt bästa pris

Kontorsstol Star

 • -1 862,50 kr

Star erbjuder dig en ergonomisk kontorsstol med en bekväm rygg i luftig mesh som är enkel att individuellt ställa in, vilket gör den perfekt för hybrid- och hemmakontoret!

 • Med fotkryss.
 • Höj- och sänkbar.
 • Justerbart svankstöd.
 • Höj- och sänkbara armstöd (7 lägen).
 • Låsbar synkrongunga med justerbart motstånd.
Bra deal!
3 000,00 kr
Rek. pris: 4 862,50 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Star erbjuder dig en ergonomisk kontorsstol med en bekväm rygg i luftig mesh som är enkel att individuellt ställa in, vilket gör den perfekt för hybrid- och hemmakontoret!

 • Med fotkryss.
 • Höj- och sänkbar.
 • Justerbart svankstöd.
 • Höj- och sänkbara armstöd (7 lägen).
 • Låsbar synkrongunga med justerbart motstånd.

Elegant design med luftig stolsrygg

Med sitt svarta utförande är Star en elegant kontorsstol som platsar lika bra i kontorslandskapet som i ditt hemmakontor. Den luftiga ryggen låter luften cirkulera mot din kropp, på så vis håller du dig sval. Tyget ger även stolen en nätt känsla som smälter in med din inredning.

Sitt rätt med justerbart svankstöd

Ryggstödet har ett svankstöd som du kan höja och sänka inom ett spann på sex centimeter. Tack vare det kan du alltid placera svankstödet så att det passar för just din svank! Detta gör att du minskar risken för värk i rygg, axlar och nacke. 

Luta dig tillbaka!

Stolen har en synkrongunga som gör att ryggstödet rör sig mer än sitsen när du lutar dig bakåt. Gungans motstånd går att ställa in så att det passar just din kroppsvikt, vilket gör att du kan gunga med mjuka rörelser. Gungan går att låsa, men vi rekommenderar att du har den öppen då rörelserna hjälper kroppens blodcirkulation.

Specifikationer

Mått

 • Sitthöjd: 46–59 cm.
 • Sittbredd: 40 cm.
 • Sittdjup: 45 cm.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft