Herman Miller Aeron, Svart - Fixed PostureFit support

Herman Miller Aeron, Svart - Fixed PostureFit support är färdig konfigurerad till vår bäst säljande Herman Miller stol och finns tillgänglig på vårt lager för omgående leverans.

Herman Miller Aeron är en ergonomisk kontorsstol i hög klass. Kontorsstolen har ett exklusivt och modernt utseende samtidigt som stolen uppfyller alla de hårda krav som ställs på en ergonomisk kontorsstol utifrån både användaren samt miljön.

Aeron anpassar sig naturligt till alla olika människor och är även 94% återvinningsbar. Så även om kontorsstolen är svart, så är den grön. 

Storlek Medium rekommenderas för dig som är: 157 - 198 cm lång och väger 58 - 147 kg.

Vill du hellre konfigurera din Aeron stol själv? Klicka här: Herman Miller - Aeron

Prissänkt!
AER1B32AWZSSG1G1G1C7BK 23103
Ny produkt
Tidsbegränsat specialerbjudande
9 980 kr exkl.moms

12 475 krinkl. moms

ord.pris: 14 625 kr

ord.pris: 18 281 kr

Spara 4 645 kr

Spara 5 806 kr

 Leveranstid: 1-5 arbetsdagar

- +

 Fri frakt
 Prisgaranti
 Snabb leverans
 
Mer info

Herman Miller Aeron är en ergonomisk kontorsstol med hög komfort.

Kontorsstolen har Fixed PostureFit svankstöd, Tilt-limiter och framåt-tilt som gör det möjligt att luta stolen både framåt och bakåt, samt ställa in den i ett fast läge som passar dig bäst.

Kontorsstolen kommer även med justerbara armstöd i svart vinyl. Aeron bidrar till en bättre arbetsställning för att du alltid ska sitta korrekt under hela arbetsdagen. Genom att sitta rätt och ha en kontorsstol som är inställd utifrån det individuella behovet kan den förebygga skador på rygg, nacke och axlar. 

Aerons mycket speciella mekanism är en framkantsgunga som fördelar kroppsvikten på ett naturligt sätt, vare sig du lutar dig framåt eller bakåt. Från det normala horisontalläget går det att luta sitsen ytterligare 5 grader framåt. När du lutar dig bakåt i Aeron sjunker sitsen automatiskt så att du hela tiden har fötterna i golvet. Standard är armstöd som går att höja samt sänka, men också att vinkla i sidled, fantastiskt när man jobbar vid en dator. Sits och rygg är klädda i Duponts patenterade väv som mycket följsamt fördelar kroppsvikten.

 
Specifikationer
Höjd1040 mm
Bredd680 mm
Djup420 mm
Sitthöjd400 - 520 mm
ArmstödJa
NackstödNej
Garanti12 år

Tillbehör

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan