Herman Miller Aeron, Svart - Kontorsstol

Aeron stolen hamnade inte i Museum of Modern Arts permanenta samling bara för att den ser cool ut, även om det gör det. Dess utseende är bara början. Aeron stolen uppfyller även de hårda kraven från användaren samt på vår utsatta miljö. Den anpassar sig naturligt till praktiskt taget alla människor, och den är 94% återvinningsbar. Så även om den är svart, så är den grön. Designers: Bill Stumpf and Don Chadwick

Mer detaljer

Prissänkt!
Ny produkt
Tidsbegränsat specialerbjudande

13 113 krexkl. moms

ord.pris: 14 570 krexkl. moms

Prissänkt -10%

 Fri frakt
 Leveranstid: 3-5 arbetsdagar

- +

 
Mer info

Herman Miller Aeron är en ergonomisk kontorsstol med högkomfort. Kontorsstolen har PostureFit SL svankstöd och Tilt-limiter och framåt-tilt som gör det möjligt att luta stolen både framåt och bakåt samt ställa in den i ett fast läge som passar dig bäst. Kontorsstolen kommer även med justerbara armstöd i svart läder. Aeron bidrar till en bättre arbetsställning så du alltid sitter korrekt under hela arbetsdagen. Genom att sitta rätt och ha en kontorsstol som är inställd utifrån det individuella behovet kan den förebygga skador på rygg, nacke och axlar. Aeron går att få i tre olika storlekar Small, Medium eller Large, se bild längre ner för mått.

Aerons mycket speciella mekanism är en framkantsgunga som fördelar kroppsvikten på ett naturligt sätt, vare sig du lutar dig framåt eller bakåt. Från det normala horisontalläget går det att luta sitsen ytterligar 5 grader framåt. När du lutar dig bakåt i Aeron sjunker sitsen automatiskt så att du hela tiden har fötterna i golvet. Standard är armstöd som går att höja eller sänka, men också att vinkla i sidled. Fantastiskt när man jobbar vid en dator. sits och rygg är klädda i Duponts patenterade väv som mycket följsamt fördelar kroppsvikten.

Kom gärna in till oss om du vill provsitta stolen och få hjälp av våra experter. 

 
Specifikationer
ArmstödJa
NackstödNej
Garanti12 år
 
Video

30 andra produkter i samma kategori:

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan