HÅG Capisco 8106, Ergonomisk kontorsstol

Bästsäljare!
HÅG Capisco är en ergonomisk kontorsstol med hög komfort som hjälper dig att sitta rätt. Capisco erbjuder en oändlig variation av sittställningar för att förbättra hälsan. Kontorsstolen är perfekt för de som sitter under många timmar.

  • Rekommenderas av ergonomer
  • Ger dig en upprätt sittställning.
  • Perfekt för att växla mellan att sitta och stå.
  • Justerbar sitthöjd, sittdjup, rygghöjd, bakåtgunga samt låsbar gunga.
  • Svanenmärkt.
  • 10 års garanti.

Liftomat 150 mm (sitthöjd 410-550 mm): För dig som är under 165 cm lång och vill bara kunna använda stolen i sittläge. Ej för sitt/stå. (Går ej att köpa med fotring).
Liftomat 200 mm (sitthöjd 485-660 mm): För dig som är över 165 cm lång och bara vill använda stolen i normalt sittläge. Alltså ej sitt/stå.
Liftomat 265 mm (sitthöjd 570-810 mm): För dig som vill variera arbetsställning mellan sittande samt sitt/stående. Vi rekommenderar även att du väljer till en fotring för att uppnå bästa sittställning i alla lägen.

Prissänkt!
Ny produkt
Tidsbegränsat specialerbjudande
6 180 kr exkl.moms

7 725 krinkl. moms

ord.pris: 9 260 kr

ord.pris: 11 575 kr

Spara 3 080 kr

Spara 3 850 kr

 Leveranstid: 1-3 veckor

- +

 Fri frakt
 Prisgaranti
 Snabb leverans
 
Mer info

Variera arbetsposition

Med några enkla inställningar kan du enkelt byta mellan att sitta lågt och högt på din HÅG Capisco. Genom att variera sittställning ofta under arbetsdagen så undviker du skador på kroppen. Kontorsstolen erbjuder många olika sittställningar för att främja rörelse.

 

Sadelsitsens unika funktioner

Den unika sadelsitsen är inspirerad av ryttarens sadel. Sitsen gör att du får en aktiv arbetsställning som hjälper din kropp att bibehålla en neutral böjning i ländrygg, höftlederna är öppna och musklerna väl balanserade och avslappnande, allt för att du inte ska belasta kroppen när du sitter.

Mer energi under arbetsdagen

HÅG Capisco är utvecklad för att skapa rörelse i hela kroppen även benen. Bibehåll din energi och fokus genom hela arbetsdagen genom att aktivera benen i en sitt/stående position, detta ger en bättre syresättning av kroppen och hjärnan.

30 år senare är stolen fortfarande lika populär

Eleganta kurvor, mjuk funktionalitet och en fin form gör att stolen skiljer sig från mängden. Stolen tillför personlighet på vilken arbetsplats som helst och passar lika bra till kontoret eller mötesrummet.

Fotkrysset

Det femstjärniga fotkrysset i aluminium går att få i silver, svart eller vitt. Fotkrysset har räfflade plattor som erbjuder dig möjlighet att variera placering av dina fötter utan att fötterna glider av.

Fotring (rekommenderas för en högre sittkomfort)

Extra nivå som ger fötterna stöd och vila vid en högre arbetsposition.

Tyg

Stolen är i standardutförande klädd i tyget Xtreme. Tyget är gjort av 100% polyester som kännetecknas av ett exceptionellt flamskydd. Materialets struktur ger en varierande skinande glans. Tyget har en slitstyrka på 100 000 Martindale vilket gör det mycket slittåligt och utmärkt för offentliga miljöer. Tyget är miljömärkt och är helt fri från tungmetaller.

Miljö

HÅG Capisco 8106 har en miljövänlig design, merparten av stolen är tillverkad av återvunnet material. Stolens olika material går enkelt att skiljas åt för att underlätta återvinning. År 2015 fick HÅG Capisco utmärkelsen EPRO för ”Bästa återanvända plastprodukt” i Europa.

Certifikat

  • Nordens miljömärkning Svanen – tilldelas produkter som uppfyller strikta miljömässiga, kvalitetsmässiga och hälsomässiga krav.
  • EPD (Environmental Product Declaration) – livscykelanalys av stolen baserat på ISO 14025, som är ett mått på produktens miljöpåverkan.
  • GREENGUARD – säkerställer att stolen uppfyller strikta gränser för kemiska utsläpp.
  • Möbelfakta – Svenskt certifieringsprogram som bygger på tre kravområden: kvalitet, miljöpåverkan och företagets sociala ansvarstagande.
 
Specifikationer
Bredd595 mm
Sittdjup340 - 420 mm
ArmstödJa
NackstödNej
Sittbredd470 mm
Höjd på ryggstöd460 mm
Garanti10 år

Tillbehör

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan