HÅG Capisco 8106, Ergonomisk kontorsstol

HÅG Capisco 8106 har en stilren design som erbjuder en aktiv sittställning. Med Capisco 8106 kan du arbeta rörligt och dynamiskt, men ändå i full balans. Den sadelformade sitsen kan ställas in från låg sittställning hela vägen upp till stående arbetsställning vilket passar bra för höj och sänkbara arbetsbord. Sitshöjd, sitsdjup och ryggstödshöjd kan enkelt justeras. Gungmotståndet är justerbart och går att låsa. 

Med en aktiv och varierande sittställning genom arbetsdagen kan du enkelt förhindra vanliga skador i rygg, nacke samt axlar. 

Prissänkt!
Ny produkt
Tidsbegränsat specialerbjudande

exkl. moms

ord.pris: 8 690 krexkl. moms

Spara 2 110 kr

 Leveranstid: 1-5 arbetsdagar

- +

 Fri frakt
 Prisgaranti
 Snabb leverans
 
Mer info

Vilken storlek behöver du?

Liftomat 150 mm (sitthöjd 410-550 mm): Rekommenderas för dig som är under 165cm lång och vill bara kunna använda stolen i sittläge. Ej för sitt/stå.

Liftomat 200 mm (sitthöjd 485-660 mm): Rekommenderas för dig som är över 165cm lång och vill bara använda stolen i sittläge. Alltså ej sitt/stå.

Liftomat 265 mm (sitthöjd 570-810 mm): Rekommenderas för dig som vill kunna variera arbetsställning mellan sittande samt sitt/stående. Är du lite kortare rekommenderar vi att du väljer till en fotring för att uppnå bästa sittställning.


HÅG Capisco-stolen, 8106, är inspirerad av ryttarens sadel och sittställning. Ingen annan sitter så aktivt som en ryttare på sin häst. Kontorsstol inspirerar till rörelse, variation och nya, naturliga sittställningar.

På en HÅG Capisco 8106 kan du sitta så högt eller så lågt du vill. Sätt dig ner och justera stolen från normal höjd till halvstående ställning. Ingen annan arbetsstol är så väl anpassad för arbetsytor med varierande höjd och passar så bra för höj- och sänkbara skrivbord. 

Med en HÅG Capisco 8106 kan du variera din sittställning och sitta både i "normal" framåt ställning, sitta bakåtvänt och använda ryggstödet som ett stöd för magen samt sitta snett. Allt för att få en sån stor variation som möjligt under arbetsdagen för att undvika skador på kroppen. 

Den prisvinnande designen smälter även in i kreativa mötesrum och på alla andra platser där du vill arbeta och röra dig på ett annorlunda sätt. Upptäck de stora fördelarna med denna unika sittlösning.29024_fit_800.jpg• BalancedMovementMechanism™ (balanserad följsam gungfunktion bakåt och framåt)
• Underrede i svart- eller silverlack. Vänligen specificera färg vid beställning.
• Låsbar sits. 
• Anpassad till standard och mellanhöga arbetsplatser (bordshöjd från 72 cm).
• Sitthöjdsreglering. 
• Sittdjupsreglering. 
• Rygghöjdsreglering. 
• Fotkryss i silver med integrerade fotstödsplattor (svart finns som tillval utan kostnad, vänligen specificera vid order). 
• Individuell reglering av gungmotståndet bakåt. 
• Sitthöjder: Liftomat 150 mm =  410-550, Liftomat 200 mm =  485-660, Liftomat 265 mm =  570-810

 
Specifikationer
Bredd595 mm
Sittdjup340-420 mm
ArmstödJa
NackstödNej
Sittbredd470 mm
Höjd på ryggstöd460 mm
Garanti10 år

Tillbehör

30 andra produkter i samma kategori:

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan