HÅG Capisco 8106, Ergonomisk kontorsstol

Bästsäljare!

HÅG Capisco 8106 har en stilren design som erbjuder en aktiv sittställning. Med Capisco kan du arbeta rörligt och dynamiskt. Den sadelformade sitsen kan ställas in från låg sittställning hela vägen upp till stående arbetsställning, vilket passar bra för höj- och sänkbara arbetsbord. Sitthöjd, sittdjup och höjd på ryggstöd kan enkelt justeras. Med en aktiv och varierad sittställning under arbetsdagen kan du förhindra vanliga skador i rygg, nacke och axlar.

Liftomat 150 mm: Rekommenderas för dig som är under 165 cm lång och vill bara kunna använda stolen i sittläge. Ej för sitt/stå. (Går ej att köpa med fotring). 
Liftomat 200 mm: Rekommenderas för dig som är över 165 cm lång och bara vill använda stolen i sittläge. Alltså ej sitta/stå.
Liftomat 265 mm (Bästsäljare): Rekommenderas för dig som vill variera arbetsställning mellan sittande samt sittande/stående. Vi rekommenderar att du väljer till en fotring för att uppnå bästa sittställning. 

Prissänkt!
Ny produkt
Tidsbegränsat specialerbjudande

8 725 krinkl. moms

ord.pris: 10 863 kr

Spara 2 138 kr

 Leveranstid: 1-5 arbetsdagar

- +

 Fri frakt
 Prisgaranti
 Snabb leverans
 
Mer info

Vilken storlek behöver du?

Liftomat 150 mm (sitthöjd 410-550 mm): Rekommenderas för dig som är under 165 cm lång och vill bara kunna använda stolen i sittläge. Ej för sitt/stå. Liftomat 150 mm går ej att köpa med fotring. 

Liftomat 200 mm (sitthöjd 485-660 mm): Rekommenderas för dig som är över 165 cm lång och bara vill använda stolen i sittläge. Alltså ej sitta/stå.

Liftomat 265 mm (sitthöjd 570-810 mm): Rekommenderas för dig som vill kunna variera arbetsställning mellan sittande samt sittande/stående. Är du lite kortare rekommenderar vi att du väljer till en fotring för att uppnå bästa sittställning.

Varför du ska välja en HÅG Capisco

HÅG Capisco 8106, är inspirerad av ryttarens sadel och sittställning. Ingen annan sitter så aktivt som en ryttare på sin häst. Håg Capisco kontorsstol inspirerar till rörelse, variation och nya, naturliga sittställningar.

På en HÅG Capisco 8106 kan du sitta så högt eller lågt du vill. Sätt dig ner och justera stolen från normal höjd till halvstående ställning. Ingen annan arbetsstol är så väl anpassad för arbetsytor med varierande höjd och passar så bra för höj- och sänkbara skrivbord. 

Med en HÅG Capisco 8106 kan du variera din sittställning och sitta både i "normal" framåt ställning, sitta bakåtvänt och använda ryggstödet som ett stöd för magen samt sitta snett. Allt för att få en sån stor variation som möjligt under arbetsdagen för att undvika skador på kroppen. 

Den prisvinnande designen smälter även in i kreativa mötesrum och på alla andra platser där du vill arbeta och röra dig på ett annorlunda sätt. Upptäck de stora fördelarna med denna unika sittlösning.

 

 

 
Specifikationer
Bredd595 mm
Sittdjup340 - 420 mm
ArmstödJa
NackstödNej
Sittbredd470 mm
Höjd på ryggstöd460 mm
Garanti10 år

Tillbehör

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan