Herman Miller Aeron Stool - hög kontorsstol

Herman Miller Aeron Stool är en hög ergonomisk kontorsstol i hög klass. Kontorsstolen har ett exklusivt och modernt utseende samtidigt som stolen uppfyller alla de hårda krav som ställs på en ergonomisk kontorsstol utifrån både användaren samt miljön. Aeron Stool passar bra för dig som vill sitta lite högre tillexempel i en reception. 

Aeron anpassar sig naturligt till alla olika människor och är även 94% återvinningsbar.

Ny produkt
17 060 kr exkl.moms

21 325 krinkl. moms

- +

 Fri frakt
 Prisgaranti
 Snabb leverans
 
Mer info

Herman Miller Aeron är en ergonomisk kontorsstol med hög komfort.

Kontorsstolen har justerbart PostureFit svankstöd, Tilt-limiter och framåt-tilt som gör det möjligt att luta stolen både framåt och bakåt, samt ställa in den i ett fast läge som passar dig bäst.

Kontorsstolen kommer även med justerbara armstöd i vinyl. Aeron bidrar till en bättre arbetsställning för att du alltid ska sitta korrekt under hela arbetsdagen. Genom att sitta rätt och ha en kontorsstol som är inställd utifrån det individuella behovet kan den förebygga skador på rygg, nacke och axlar. 

Aerons mycket speciella mekanism är en framkantsgunga som fördelar kroppsvikten på ett naturligt sätt, vare sig du lutar dig framåt eller bakåt. Från det normala horisontalläget går det att luta sitsen ytterligare 5 grader framåt. När du lutar dig bakåt i Aeron sjunker sitsen automatiskt så att du hela tiden har fötterna i golvet. Standard är armstöd som går att höja samt sänka, men också att vinkla i sidled, fantastiskt när man jobbar vid en dator. Sits och rygg är klädda i Duponts patenterade väv som mycket följsamt fördelar kroppsvikten.

 
Specifikationer
Bredd680 mm
Djup420 mm
Sitthöjd711 – 870 mm
ArmstödJa
NackstödNej
Garanti12 år

Tillbehör

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan