Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Konferensstol HÅG Conventio 9510

HÅG Conventio 9510 är en stilren och bekväm konferensstol, med en unik gungmekanism som låter dig frigöra energi även under de stunder du behöver sitta på samma plats under en längre tid.

 • Unik gungmekanism.
 • Praktiskt handtag på ryggstödet baksida.
 • Lätt att flytta runt och möblera med.
 • Avtagbar klädsel.
 • Stabelbar upp till 15 st.
3 785,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Svart
Silver
Svart
Svart (SC60999)
Grå (SC60131)
Röd (SC64216)
Blå (SC66071)
Svart (SC60999)
Hårda golv
Hårda golv
Mjuka golv
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

HÅG Conventio 9510 är en stilren och bekväm konferensstol, med en unik gungmekanism som låter dig frigöra energi även under de stunder du behöver sitta på samma plats under en längre tid.

 • Unik gungmekanism.
 • Praktiskt handtag på ryggstödet baksida.
 • Lätt att flytta runt och möblera med.
 • Avtagbar klädsel.
 • Stabelbar upp till 15 st.

Lätt att flytta runt

Integrerat i ryggstödets baksida finns ett smart, dolt handtag som gör det lätt och smidigt att flytta runt stolen efter behov. Tack vare detta är HÅG Conventio 9510 det perfekta valet för konferensrummet eller utbildningssalen.

Bekväm att sitta i under längre stunder

HÅG Conventio 9510 är utrustad med en för konferensstolar unik gungmekanism som tillåter dig att röra dig mer fritt och frigöra energi även under långa möten och konferenser, vilket kan bidra till att öka ditt fokus och medvetande.

Produktdetaljer

Artikelnummer 9510-AC011-CG001-SC60999
Varumärke Håg
Bredd 46 cm
Sitthöjd 45,5 cm
Sittbredd 39 cm
Sittdjup 42,5 cm
Höjd på ryggstöd 39 cm
Vikt 5 kg

Varumärke Håg

Håg

HÅG har utvecklat och tillverkat egendesignade kontorsstolar sedan 1943. Varumärke hör till de ledande i Europa och HÅG-stolar finns i praktiskt taget hela världen.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft