Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Fåtölj Swell

Den mjuka fåtöljen Swell har härligt bulliga former som omsluter kroppen på ett behagligt sätt. Fåtöljen är även stoppad med två lager kallskum vilket gör att du alltid sitter med optimal komfort. 

 • Mjuk stoppning i kallskum.
 • Behagliga, runda former.
 • Ben i målad ask.
 • Massiv ram i plywood. 
27 785,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-8 veckor
Synergy - Collective LDS39
Synergy - Partner LDS16
Synergy - Mix LDS17
Synergy - Level LDS20
Synergy - Seek LDS27
Synergy - Affix LDS32
Synergy - Collective LDS39
Synergy - Couple LDS41
Synergy - Regard LDS54
Synergy - Affinity LDS74
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Den mjuka fåtöljen Swell har härligt bulliga former som omsluter kroppen på ett behagligt sätt. Fåtöljen är även stoppad med två lager kallskum vilket gör att du alltid sitter med optimal komfort. 

 • Mjuk stoppning i kallskum.
 • Behagliga, runda former.
 • Ben i målad ask.
 • Massiv ram i plywood. 

Med två lager kallskum

Swell består av en stabil stomme i plywood med Nozaq-fjädring, och är stoppad med två lager kallskum. Sitsen är stoppad med HR 38 kallskum medan rygg och armstöd är stoppade med HR 35 kallskum – allt toppat med ett supermjukt lager S25 kallskum. 

Behagliga, runda former

De bulliga formerna gör att du alltid sitter bekvämt med gott om stöd för hela kroppen. Det runda och mjuka utseendet gör även att Swell passar lika bra i vardagsrummet hemma, som i loungen eller i väntrummet.

Tyger

Tyg

Level LDS20

Tyg

Affix LDS32

Tyg

Collective LDS39

Tyg

Affinity LDS74

Tyg

Partner LDS16

Tyg

Mix LDS17

Tyg

Couple LDS41

Tyg

Seek LDS27

Tyg

Regard LDS54

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft