Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Fotpall Hyg

Fotpallen Hyg har en elegant design med smäckra ben i ek samt sits i gjutet PU-skum. En bekväm fotpall att vila fötterna på som passar extra bra ihop med andra sittmöbler ur samma serie.

 • Dyna i gjutet PU-skum.
 • Böjda dynsidor för bekväm sittning.
 • Levereras monterad.
8 925,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-8 veckor
Main Line Flax - Bank MLF23
Main Line Flax - Holborn MLF05
Main Line Flax - Monument MLF09
Main Line Flax - Temple MLF16
Main Line Flax - Upminster MLF20
Main Line Flax - Bayswater MLF24
Main Line Flax - Camden MLF26
Main Line Flax - Bank MLF23
Main Line Flax - Edgware MLF28
Ek
Ek
Svartlackerad ek
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Fotpallen Hyg har en elegant design med smäckra ben i ek samt sits i gjutet PU-skum. En bekväm fotpall att vila fötterna på som passar extra bra ihop med andra sittmöbler ur samma serie.

 • Dyna i gjutet PU-skum.
 • Böjda dynsidor för bekväm sittning.
 • Levereras monterad.

Skön dyna med böjda sidor

Hyg fotpall har en bekväm dyna i gjutet PU-skum där sidorna är mjukt nedåtböjda. Detta gör att pallen även är väldigt trevlig att sitta på eftersom dynan inte skär in i knävecken. 

Tyger

Tyg

Upminster MLF20

Tyg

Bank MLF23

Tyg

Camden MLF26

Tyg

Temple MLF16

Tyg

Monument MLF09

Tyg

Bayswater MLF24

Tyg

Holborn MLF05

Tyg

Edgware MLF28

Produktdetaljer

Artikelnummer 603844-MainMLF23
Varumärke Normann Copenhagen
Höjd 39 cm
Längd 62,5 cm
Djup 48,5 cm
Sitthöjd 39 cm
Vikt 6 kg
Material PU-skum, Ek
Formgivare Simon Legald
Normann Copenhagen

Danska designföretaget Normann Copenhagen skapar originella och innovativa produkter som genom enkel och modern formgivning är lika aktuella idag, som imorgon. Genom att utmana det konventionella tänkandet lyckas Normann Copenhagen göra det vanliga till något extraordinärt i sin fantastiska design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft