Golvskärm - ScreenIT Health & Care
Golvskärm - ScreenIT Health & Care
Golvskärm - ScreenIT Health & Care

Golvskärm - ScreenIT Health & Care, beige

 • −25%

Skärm som skiljer av och minskar risken för smittspridning inom vården. Har ett yttre i vinyl som är lätt att rengöra och desinficera, samt knappar i sidorna för enkel ihopkoppling av flera skärmar.

 • Med eller utan hjul.
 • Har ljudabsorberande effekt.
 • Enkel att rengöra.
 • Vattentät och rivstark vinyl som exempelvis tål urin, svett, saliv och saltvatten. 
 • Uppfyller REACH med vinyl fri från PCB, PCT, PCP, AZO och CFC.

7 875,00 kr inkl. moms
Ord.pris 10 500,00 kr /
Spara −25%
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Med hjul
Med hjul
Med fötter
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Skärm som skiljer av och minskar risken för smittspridning inom vården. Har ett yttre i vinyl som är lätt att rengöra och desinficera, samt knappar i sidorna för enkel ihopkoppling av flera skärmar.

 • Med eller utan hjul.
 • Har ljudabsorberande effekt.
 • Enkel att rengöra.
 • Vattentät och rivstark vinyl som exempelvis tål urin, svett, saliv och saltvatten. 
 • Uppfyller REACH med vinyl fri från PCB, PCT, PCP, AZO och CFC.

Minskar risken för spridning av smitta

Skärmarna minskar risken för att smittor sprider sig mellan patienter, samt mellan patient och vårdpersonal. De kan till exempel skilja av områden där undersökningar sker, ställas mellan stolarna i väntrummet eller placeras runt sängarna när flera patienter delar rum. 

Slitstark Vinyl som tål det mesta

Golvskärmarna har ett yttre av vinyl med en slitstyrka på 150 000 Martindale. Vinylen har flamskydd, är vattentät, är enkel att torka av och att desinficera samt har ett antal andra passande kvalitéer för vården, så som att tåla:

 • urin
 • svett
 • UV-strålar
 • saliv
 • saltvatten.

Har ljudabsorberande effekt

ScreenIT Health & Care golvskärm har ett inre som består av en träram och en tre centimeter tjock ljudabsorbent. Detta gör att skärmarna sänker ljudnivån i rummet och skapar avskildhet under mötet med patienten. 

Enkel städning av rummet

Skärmarnas fötter har en form som skapar ett mellanrum mellan skärmen och golvet. Detta gör det enkelt att städa av golvet och att göra rent under skärmen.

Produktdetaljer

Artikelnummer 809614
Varumärke Götessons
Höjd 186 cm
Bredd 115 cm
Djup 3,5 cm
Götessons

Funktionellt, ergonomiskt och väldesignat

Götessons Industri AB grundades 1984 i Dalstorp, av Ola Götesson. Götessons utvecklar och tillverkar produkter för kontor, konferenser och hotell. Med Europa som huvudmarknad säkerställer de ergonomiska, väldesignade och funktionella helhetslösningar.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft