Höj- och sänkbart hörnskrivbord, 3-ben, vit skiva och svart stativ

Höj och sänkbart hörnskrivbord på tre ben. Ett bord som passar perfekt för dig som behöver extra mycket utrymme och vill samtidigt kunna arbeta på ett ergonomiskt sätt. Skrivbordets höjd kan du enkelt justera med en knappsats, som har en diskret placering. Bordskivan går att montera som både höger- eller vänsterställd då bordsskivan är laminerad på båda sidorna. 

Prissänkt!
Ny produkt
Tidsbegränsat specialerbjudande

9 975 krinkl. moms

ord.pris: 12 475 kr

Spara 2 500 kr

 Leveranstid: 1-5 arbetsdagar

- +

 Fri frakt
 Prisgaranti
 Snabb leverans
 
Mer info

Höj och sänkbart hörnskrivbord med tre ben är ett prisvärt och stabilt skrivbord som möter alla de krav som finns på höj- och sänkbara skrivbord idag. Skrivbordet passar dig som behöver mycket utrymme på sin arbetsyta och samtidigt vill kunna arbeta mer ergonomiskt. Bordsskivan är laminerad på båda sidorna, vilket betyder skivan kan monteras både som höger- eller vänsterställd utifrån ditt behov.

Fördelar med ett höj och sänkbart skrivbord:

Minskad skaderisk

Nu för tiden sitter vi ner alldeles för mycket per dag vilket kan bidra till värk i rygg, nacke och skuldror. Under en arbetsdag sitter de flesta ner i 8 timmar med få uppehåll. Belastningen för ryggens diskar ökar när vi sitter och då kroppen inte är gjord för att vara stillasittande så långa stunder svarar ryggen med smärta.

Ökad rörelse

Ett höj och sänkbart skrivbord gör det möjligt att enkelt variera din arbetsposition under arbetsdagen. Variera mellan stående och sittande arbetsställning för att förbättra hälsan. Stående arbetsställning bidrar till ökad förbränning och du kan förbränna cirka 45 kalorier mer i timmen, 1800 kalorier mer på en arbetsvecka och 80 000 kalorier på ett år, jämfört med om du sitter ner. Detta beror på att kroppens muskler aktiveras och används till en högre omfattning än när du sitter ner och jobb.

Ökat välmående

Med ditt höj och sänkbara skrivbord kan du enkelt variera mellan stående och sittande ställning vilket även kan leda till en friskare kropp och minskad risk för vanliga folksjukdomar som tex. övervikt, diabetes, högt blodtryck samt hjärt- och kärlsjukdomar. När du står upp minskar mängden skadliga blodfetter och blodsockernivån sjunker, vilket i sin tur skapar bättre förutsättningar för friska kärl och ett friskt hjärta. 

Skrivbordet är designat och tillverkat i Europa – med de bästa tänkbara komponenterna.  

 
Specifikationer
Höjd67 - 117 cm
Motorer3 st
Lyftkraft150kg
Drifthastighet38 mm/sek
Slaglängd500 mm
Garanti12 år

Tillbehör

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan