Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
-30%

Höj och sänkbart skrivbord ACT - Bas

 • På rea!
 • -1 135,00 kr
 • Ny

ACT är ett prisvärt höj och sänkbart skrivbord som är särskilt framtaget för hemmabruk. Den smidiga knappsatsen låter dig justera bordets höjd så att det passar dig, sittande som stående. 

 • Lämplig för personer som är 155 - 190 cm långa.
 • Justerbar höjd mellan 715 - 1215 mm (exklusive bordsskiva).
 • En motor med 70 kg lyftkraft.
 • Skiva samt stativ med hög slitstyrka.
 • 5 års garanti.
2 590,00 kr
3 725,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 8-12 veckor
Vit
Vit
Svart
Ljusgrå
Mörkgrå
Ek
Björk
Valnöt
100x60 cm
100x60 cm
100x70 cm
100x80 cm
120x60 cm
120x70 cm
120x80 cm
140x70 cm
140x80 cm
160x80 cm
Vit
Svart
Vit
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

ACT är ett prisvärt höj och sänkbart skrivbord som är särskilt framtaget för hemmabruk. Den smidiga knappsatsen låter dig justera bordets höjd så att det passar dig, sittande som stående. 

 • Lämplig för personer som är 155 - 190 cm långa.
 • Justerbar höjd mellan 715 - 1215 mm (exklusive bordsskiva).
 • En motor med 70 kg lyftkraft.
 • Skiva samt stativ med hög slitstyrka.
 • 5 års garanti.

Perfekt för hemmakontoret

Act Bas är en förenklad variant av vårt Standard skrivbord och gör sig därmed extra bra för bruk i hemmet. Act har exempelvis en motor istället för två och en lyftkraft på 70 kg istället för 100 kg.  

Skrivbord med stadigt stativ

ACT höj- och sänkbara skrivbord har ett robust stativ i metall där den tjockare rörkomponenten sitter längst ner, vilket gör bordet stabilt. Stativet är även pulverlackerat med en härdad yta för hög slitstyrka och lång livslängd.

Hög slitstyrka och lätt att hålla ren

Bordsskivan är lätt och består av en spånskiva av hög densitet med ett ytskikt av laminat. Laminaten gör att bordsskivan är både slitstark och lätt att rengöra.

Monteras enkelt på 10–15 min utan tidigare kunskaper

Följ bara den tydliga monteringsanvisningen som medföljer ditt höj- och sänkbara skrivbord, inga förkunskaper krävs. Vid eventuella frågor bistår vi självklart med hjälp.

Fördelar med ett höj- och sänkbart skrivbord

Genom att stå upp och jobba förbränner du cirka 45 kalorier mer i timmen – 1800 kcal mer på en arbetsvecka – 80 000 kcal mer på ett år – jämfört med att sitta ner. I kalorier motsvarar det ungefär att springa 10 maratonlopp per år!

Genom att stå upp och jobba kan du

 • öka din förbränning
 • minska risken för vanliga folksjukdomar
 • förebygga värk i rygg, nacke och skuldror.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft