String Kombination C Vit
String Kombination C Vit

String Hallkombination Medium

Ett paket med alla delar som du behöver för att sätta ihop ett snyggt och smidigt hyllsystem från String. Paketet ger dig en komplett hallmöbel i metall med klädstång, krokar och skohyllor. 

 • 6 stycken String väggavlar.
 • 4 stycken String skohyllor (2 stycken 58 cm och 2 stycken 78 cm i bredd).
 • 4 stycken String metallhyllplan (2 stycken 58 cm och 2 stycken 78 cm i bredd).
 • 5 stycken String J-krokar.
 • 1 String stång. 
6 975,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Grå
Grå
Vit
Svart
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Ett paket med alla delar som du behöver för att sätta ihop ett snyggt och smidigt hyllsystem från String. Paketet ger dig en komplett hallmöbel i metall med klädstång, krokar och skohyllor. 

 • 6 stycken String väggavlar.
 • 4 stycken String skohyllor (2 stycken 58 cm och 2 stycken 78 cm i bredd).
 • 4 stycken String metallhyllplan (2 stycken 58 cm och 2 stycken 78 cm i bredd).
 • 5 stycken String J-krokar.
 • 1 String stång. 

Rymliga skohyllor med perforerad botten

Med detta paket får du fyra skohyllor i metall i två olika längder samt med hålad botten. De små hålen gör att det inte samlas vatten på hyllplanen, vilket gör att blöta skor torkar snabbare. Varje skohylla kan belastas med högst 15 kilo.

Praktiska hyllplan i metall 

De fyra hyllplanen är alla i metall och kommer i två olika längder. Även dessa är perforerade vilket gör det möjligt för dig att fästa stången och krokarna i dem, samt att byta ut eller addera fler tillbehör vid behov. Varje hyllplan kan belastas med högst 15 kilo.

Produktdetaljer

Varumärke string®
Höjd Väggavlar 50 cm
Bredd 140 cm
Djup 30 cm
Material Pulverlackerat stål
Formgivare Nils Strinning
string®

string®-bokhyllan skapades ursprungligen 1949 av den svenska arkitekten och designern Nisse Strinning och är sedan dess en världskänd designprodukt.

Tillbehör

String Galge - 4-pack

225,00 kr inkl. moms
Stiliga och praktiska stålgalgar från String som kommer i ett prisvärt fyrpack. Varje galge har dubbla stänger vilket gör att du enkelt hänger upp byxor, halsdukar eller handdukar med stil. I priset ingår 4 galgar. Dubbla stänger för smidig upphängning. Perfekt i hallen, sovrummet eller badrummet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser