Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
TOPSELLER
Konferensmöbler 6-10 pers Modul + Noor 6050S

Konferensmöbler 6-10 pers Modul + Noor 6050S

 • På rea!
 • −22%

Färdig konferensgrupp som består av det stiliga konferensbordet Modul samt den bekväma konferensstolen Noor 6050S. Går att få med sex, åtta eller tio platser för att passa ert mötesrum. 

 • Med 6, 8 eller 10 sittplatser.
 • Modernt utseende som finns i flera olika utföranden.
14 605,50 kr inkl. moms
Ord.pris 18 725,00 kr /
Spara −22%
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Ljusgrå
Ljusgrå
Svart
Mörkgrå
Blå
Vit
Vit
Svart
Ek
6 platser (220 cm)
6 platser (220 cm)
8 platser (280 cm)
10 platser (320 cm)
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Färdig konferensgrupp som består av det stiliga konferensbordet Modul samt den bekväma konferensstolen Noor 6050S. Går att få med sex, åtta eller tio platser för att passa ert mötesrum. 

 • Med 6, 8 eller 10 sittplatser.
 • Modernt utseende som finns i flera olika utföranden.

Konferensbord med slitstark laminat

Modul är ett rakt konferensbord i en modern design som ger ditt konferensrum en exklusiv känsla. Bordet har en 25 millimeter tjock bordsskiva med en slitstark laminat för extra lång livslängd. 

 • Stabilt T-stativ.
 • Praktiska ställfötter för ojämnt golv.
 • Finns i flera storlekar – för stora som små rum.
 • Finns i flertalet färger.

Bekväm och stilig konferensstol med klädd sits

Konferensstolen Noor 6050S är en utmärkt konferensstol som erbjuder en mycket god sittkomfort. Stolen kommer med klädd sits vilket gör att du sitter bekvämt under hela mötet. 

 • Stapelbar upp till 10 stolar.
 • Sitthöjd på 43,9 cm.
 • Säte i slitstark och lättrengörlig polypropylen.
 • Tål påfrestningar som kan uppstå i offentliga miljöer.
 • Tygklädd sits.
 • Ben i tåligt stål.

Produktdetaljer

Bredd 100 cm
Höjd 74 cm
Längd 220 cm (6 platser) / 280 cm (8 platser) / 320 cm (10 platser )

Tillbehör

Air Flow Whiteboard

Whiteboard Air Flow

3 825,00 kr inkl. moms
Air Flow är en stilig whiteboard med emaljerad magnetbärande skrivyta, runda former och fasade vita kanter. Skrivtavlan Air Flow ger både ett mjukt och svävande uttryck samt bjuder in till kreativitet. Monteras med dolda beslag. Grunt djup på endast 1,6 cm från vägg.  Magnetbärande, emaljerad skrivyta.  e3 certifierad 99 % återvinningsbar. 30 års garanti på skrivytan!
Mono Mobil Glastavla

Glasskrivtavla Mono Mobil

6 700,00 kr inkl. moms
Mono Mobil Glastavla är en glastavla i modern design med enkla rena linjer med en enfärgad färgsättning. Glastavlan passar i alla olika miljöer och går att få i flertalet färger samt storlekar.  Magnetisk skrivyta i optiskt glas.  Blädderblockskrokar ingår. Välj mellan klassiskt glas eller matt Silk-glas. Måtten är angivna: BxH

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft