Pendellampa Blush Rail 3

Blush Rail är formgiven av den norska duon Morten & Jonas. Den moderna pendellampan har tre ljuskällor som riktar ljuset nedåt – utmärkt ovanför konferensbordet eller arbetsplatsen!

 • Modern och minimalistisk design.
 • Tre ljuskällor som riktar ljuset nedåt.
 • Sladd samt stålvajer medföljer för enkel installation.
5 390,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 1-2 veckor
Black
Warm Beige
Black
White
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Blush Rail är formgiven av den norska duon Morten & Jonas. Den moderna pendellampan har tre ljuskällor som riktar ljuset nedåt – utmärkt ovanför konferensbordet eller arbetsplatsen!

 • Modern och minimalistisk design.
 • Tre ljuskällor som riktar ljuset nedåt.
 • Sladd samt stålvajer medföljer för enkel installation.

Lys upp din arbetsplats!

Pendellampans avlånga design med nedåtriktade ljuskällor gör den till ett perfekt alternativ i mötesrummet eller ovanför ditt arbetsbord. De tre integrerade LED-lamporna är utrustade med diffusorer i opalakryl som ger ett mjukt sken, samtidigt som de är dimbara, vilket gör att lampan även hänger fint i miljöer som inte kräver lika hög ljusstyrka så som ovanför bardisken, köksbänken eller receptionsdisken.

För direktanslutning till elsystem krävs en certifierad elektriker.

Produktdetaljer

Artikelnummer 150NO
Varumärke Northern
Höjd 7,5 cm
Längd 90 cm
Vikt 1,8 kg
Material Opalakryl, Stål
Diameter lampskärm 9 cm
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja - Integrerad
Sladdlängd 3,7 m
Ljuskälla 3 x 6 W LED
Dimbar Ja
Volt 220-240V
Ljustemperatur 2700K
Lumen 3300 lm
Formgivare Morten & Jonas

Varumärke Northern

Northern

Northern är en norsk designbyrå som kombinerar skönhet med funktionalitet. Med fokus på naturliga material och genuint hantverk skapar de möbler och accessoarer som bidrar med en unik atmosfär. Deras föremål ska inspirera, lugna eller ge energi i en ny vision för den nordiska stilen.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft