Konferensstol Noor 6070F - Helklädd, svart fotkryss

RBM Noor är en vacker kollektion av matsals- och konferensstolar, med mjuka former och starkt miljötänk. Denna stol har en praktisk design med snurrstativ i aluminium, samt helklädd rygg och sits.

 • Justerbar sitthöjd.
 • Helklädd i tyg.
 • Femstjärnigt, svart snurrstativ med hjul.
 • Testad enligt EN 16139, GS, BIFMA (USA) och Möbelfakta.
3 800,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Mörkgrå Xtreme YS145
Svart (EXR009)
Röd (EXR079)
Blå (EXR026)
Beige Capture 6101
Grön Capture 6501
Dovgrön Capture 6601
Varmblå Nexus 008
Havsgrön Nexus 010
Patina Bloomed Pat15
Patina Weathered Pat01
Patina Lustre Pat16
Orange Select 63102
Petrolblå Note 67066
Mörkgrå Xtreme YS145
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

RBM Noor är en vacker kollektion av matsals- och konferensstolar, med mjuka former och starkt miljötänk. Denna stol har en praktisk design med snurrstativ i aluminium, samt helklädd rygg och sits.

 • Justerbar sitthöjd.
 • Helklädd i tyg.
 • Femstjärnigt, svart snurrstativ med hjul.
 • Testad enligt EN 16139, GS, BIFMA (USA) och Möbelfakta.

Prisvärd stol som finns i flera färger

Noor 6070F är en prisvärd och elegant konferensstol som även gör sig bra som enklare skrivbordsstol på hemmakontoret. Eftersom stolens säte finns i flera olika färger, kan du enkelt hitta en stol som passar din inredning.

Praktiskt snurrstativ och helklätt säte

Stolen är utrustad med ett praktiskt snurrstativ och ett bekvämt säte med klädd fram- och baksida. Noor är därför en utmärkt stol vid långa konferensbord, där du vill sitta bekvämt och lätt kunna se alla runt bordet.

Produktdetaljer

Artikelnummer 6070F
Varumärke RBM
Bredd 665 mm
Höjd 727-857 mm
Sitthöjd 355-490 mm
Vikt 8,5 kg
Höjd på ryggstöd 357 mm
RBM

Med rötterna djupt förankrade i dansk designtradition, erbjuder RBM riktigt bra kontorsmöbler med genomgående hög kvalitet i allt från material, formgivning och tillverkning.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser