About A Chair AAC15
About A Chair AAC15

About A Chair AAC15 - Helklädd, på hjul

About A Chair AAC15 är en stilig stol som kommer med helklätt säte och praktiskt snurrstativ. En kontorsstol som passar lika bra i konferensrummet på kontoret som vid skrivbordet i hemmet. 

 • Smidigt snurrstativ på hjul.
 • Bekväm stoppning på 10 mm.
 • Helklädd i tyget Remix.
5 625,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Dark Grey
Black
Dark Grey
Light Grey
Black
Black
Polished Aluminum
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

About A Chair AAC15 är en stilig stol som kommer med helklätt säte och praktiskt snurrstativ. En kontorsstol som passar lika bra i konferensrummet på kontoret som vid skrivbordet i hemmet. 

 • Smidigt snurrstativ på hjul.
 • Bekväm stoppning på 10 mm.
 • Helklädd i tyget Remix.

Stol med svängbart säte

Denna eleganta stol kommer med snurrstativ som gör det möjligt att svänga sätet åt sidorna. Detta gör att AAC15 passar utmärkt vid bord där du vill kunna vända dig åt olika håll, exempelvis i konferensen, matsalen eller på hemmakontoret.

Bekvämt stoppad och klädd i tyg

Sätet har en bekväm stoppning i skum med en tjocklek på 10 millimeter. Sätet är även helklätt i tyget Remix, vilket ger ett mjukt och elegant intryck.

Produktdetaljer

Artikelnummer 215001-130-173
Varumärke HAY
Höjd 77 cm
Bredd 51 cm
Djup 52 cm
Sitthöjd 46 cm
Material Polypropylen, skum, tyg, aluminium
Formgivare Hee Welling & HAY
HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser