Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Vitra - Aluminium Chair Eames 108

Aluminium Chair EA 108 är en stilren och bekväm konferensstol som kommer i ett helsvart utförande. En nätt stol som passar in i de flesta miljöer utan att kräva för mycket uppmärksamhet. 

 • Rymligt säte som anpassar sig efter kroppen.
 • Med smidiga handtag under sits samt på ryggstöd.
 • Med smäckra armstöd.
 • På glidfötter för mattor. 
 • Tyg Hopsak F60.
23 500,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-6 veckor
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Aluminium Chair EA 108 är en stilren och bekväm konferensstol som kommer i ett helsvart utförande. En nätt stol som passar in i de flesta miljöer utan att kräva för mycket uppmärksamhet. 

 • Rymligt säte som anpassar sig efter kroppen.
 • Med smidiga handtag under sits samt på ryggstöd.
 • Med smäckra armstöd.
 • På glidfötter för mattor. 
 • Tyg Hopsak F60.

Rymligt säte som anpassar sig efter din kropp

Med Aluminium Chair Eames 108 får du en stilig och elegant stol i helsvart utförande som står perfekt vid konferensbordet. Det rymliga sätet anpassar sig efter kroppen, vilket gör att stolen passar de flesta individer och fungerar bra i lokaler där den används av olika personer. 

Praktiska handtag

Denna smidiga och nätta konferensstol från Vitra kommer utrustad med två praktiska handtag; ett under sitsen och ett på ryggstödets baksida. Tack vare handtagen är stolen väldigt enkel att flytta på, samt att dra ut och in mot bordet.

Produktdetaljer

Artikelnummer 41236100-F60
Varumärke Vitra
Höjd 830 mm
Bredd 580 mm
Djup 59 mm
Sitthöjd 400 mm
Sittdjup 482 mm
Armstödshöjd 260 mm
Material Aluminium, textil i 100% polyamid
På hjul Nej
Armstöd Ja
Nackstöd Nej
Höjd på ryggstöd 420 mm
Garanti 30 år (tillverknings och materiella defekter)

Varumärke Vitra

Vitra

Vitra är ett schweiziskt familjeföretag grundat 1950 av Willi och Erika Fehlbaum. Sedan starten har Vitra koncentrerat sig på att producera högkvalitativa, väldesignade och hållbara möbler för hem, kontor och offentliga utrymmen. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft