Bord Palissade Cone Table - Rund

Palissade Cone Table är ett stiligt bord med konformad bas i betong och rund toppskiva i ultratunt stål. Ett gediget men visuellt nätt bord som passar lika bra på balkongen som på uteserveringen.

 • Behandlad för att tåla utomhusbruk.
 • Enkel montering av bordsskivan.
4 225,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Olive Green
Anthracite
Olive Green
Ø 70 cm
Ø 70 cm
Ø 90 cm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Palissade Cone Table är ett stiligt bord med konformad bas i betong och rund toppskiva i ultratunt stål. Ett gediget men visuellt nätt bord som passar lika bra på balkongen som på uteserveringen.

 • Behandlad för att tåla utomhusbruk.
 • Enkel montering av bordsskivan.

Behandlad för att klara utomhusbruk

Det pulverlackerade stålet har behandlats med en primer som är särskilt utformad för utomhusmöbler. Detta gör att Palissade Cone Table har en tålig yta som minskar risken för korrosion och som håller bordet vackert under lång tid.

Design som passar i alla miljöer

Den stabila men nätta designen ger dig ett bord som passar lika bra i privata som offentliga miljöer. Med Palissade Cone Table skapar du enkelt en trevlig matplats ute på balkongen, uteplatsen eller i trädgården.

Mixa och matcha färger

Kombinera gärna ditt Palissade Cone Table med andra möbler ur Palissade-serien och välj själv hur du vill mixa och matcha färgerna på ditt möblemang. Bordet finns att välja i två diskreta men vackra färger.

Produktdetaljer

Artikelnummer 105813-150
Varumärke HAY
Höjd 74 cm
Diameter Ø70 / Ø90 cm
Material Pulverlackerat stål, betong
Formgivare Ronan & Erwan Bouroullec

Nerladdning

HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser