Bord Aalto Table Rectangular 82b

 • Ny

Aalto Table Rectangular 82b är ett rektangulärt bord i björk med olika val av bordsskiva, formgivet av Alvar Aalto. Bordets material och stilrena design har  gör att det håller generation efter generation och som bara blir vackrare med åren.

 • Originaldesign sedan 1935.
 • Ben och kant i massiv björk.
 • Skivan finns i björk, linoleum eller laminat.
 • Vacker design som passar många olika miljöer.
 • Stabilt bord vars material åldras fint och håller över tid.
16 725,00 kr
inkl. moms
Produkten finns med andra alternativ
x Nedan kan du välja varianter som finns i lager
Klarlackerad björk
Klarlackerad björk
Klarlackerad björk / Vit laminat
Klarlackerad björk / Svart linoleum
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Aalto Table Rectangular 82b är ett rektangulärt bord i björk med olika val av bordsskiva, formgivet av Alvar Aalto. Bordets material och stilrena design har  gör att det håller generation efter generation och som bara blir vackrare med åren.

 • Originaldesign sedan 1935.
 • Ben och kant i massiv björk.
 • Skivan finns i björk, linoleum eller laminat.
 • Vacker design som passar många olika miljöer.
 • Stabilt bord vars material åldras fint och håller över tid.

För alla miljöer

Det rektangulära matbordet är enkelt och elegant vilket gör att det passar in i många olika typer av miljöer. Med ben och kantband av finsk björk utstrålar den naturlig skönhet och rör sig lätt mellan offentliga och privata miljöer; hem, museum, skolor, hotell och kontor.

Vacker design med karaktäristiskt uttryck

Aalto Table Rectangular 82b har en stilren design med L-formade ben vilket bidrar till den karaktäristiska och tidlösa designen som är lätt att känna igen. Varianten med naturlig linoleum erbjuder den perfekta ytan för att skriva, medan laminaten erbjuder en mer robust yta.

Om formgivaren – Alvar Aalto

Alvar Aalto, född i Finland 1898, är en erkänd mästare inom modern arkitektur och formgivning. Han tog examen som arkitekt från Tekniska högskolan i Helsingfors och ganska direkt började han forma sitt distinkta avtryck inom finsk formgivning. Under hans karriär ritade han konsertsalar, bibliotek, sjukhus, museer och privata hem över hela världen. Hans unika känsla för form satte tonen för finsk formgivning och hjälpte till att introducera finsk arkitektur för den globala publiken. Aaltos mest populära verk kännetecknas av den harmoniska kopplingen till naturen och den hänsynsfulla och kreativa förmågan att använda olika material. För att få utlopp för sin kreativitet grundade han 1935 Finlands allra största möbeltillverkare Artek tillsammans med frugan Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl och Marie Gullichsen – fyra talangfulla personer som var starkt präglade av radikala ideologier och som än idag är relevanta namn inom möbelformgivning.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft