GUBI Dining Table - Rektangulär bordsskiva, 200 cm

 • Ny

Det ikoniska matbordet GUBI Dining Table är formgivet år 2013 av Komplot Design. Tillverkat helt i trä får bordet ett varmt och organiskt uttryck som fulländas genom benens böjda form.

 • Extra lång bordsskiva på 200 cm.
 • Mjukt rundade bordskanter.
 • Tidlös, dansk design.
19 995,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Oak Semi Matt Lacquered
Oak Semi Matt Lacquered
American Walnut Semi Matt Lacquered
Black Stained Ash Matt Lacquered
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Det ikoniska matbordet GUBI Dining Table är formgivet år 2013 av Komplot Design. Tillverkat helt i trä får bordet ett varmt och organiskt uttryck som fulländas genom benens böjda form.

 • Extra lång bordsskiva på 200 cm.
 • Mjukt rundade bordskanter.
 • Tidlös, dansk design.

Vackert träbord i tidlös design

GUBI Dining Table kommer i en trären, klassisk design som likväl får en intressant och säregen silhuett tack vare de böjda bordsbenen. Denna levande och organiska form framhäver det vackra träet på ett fint sätt vilket ger dig ett tidlöst bord som du kommer att älska i många år.

Sitt många runt rymlig bordsskiva

Bordets tidlösa utseende helt i trä gör det lätt att kombinera med vilka stolar du vill, oavsett om du redan har dem hemma eller är på jakt efter ett par nya. Bordet ger gott om plats för mellan 6–8 personer, samtidigt som benens smarta placering gör att du enkelt får rum med en extra gäst eller två när det behövs.

Om formgivarna – Komplot Design

Den danska designbyrån Komplot grundades 1987 av duon Poul Christiansen och Boris Berlin. Företaget har sedan dess arbetat med såväl grafisk formgivning som industri- och möbeldesign och blivit prisbelönta med bland annat Red Dot Award (2004) och Sköna Hems utmärkelse Bästa Möbel (2002). ”Vi är övertygade om att bra design inte enbart är en lösning på ett primärt funktionellt problem, utan även en skapare av ett budskap som fyller objekt och koncept med kulturellt, filosofiskt och poetiskt innehåll.” – Christiansen & Berlin.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft