Matbord Figurine

Stilrent och avskalat träbord i massiv ek och träfaner, med en rymlig bordsskiva som ger plats åt åtta personer. Lika snygg som matbord på kontoret eller i restaurangen, som köksbord i hemmet. 

 • Ger åtta sittplatser.
 • Mjukt rundade hörn.
 • Synliga träådringar.
 • Ben och ram i massiv ek.
 • Bordsskiva i stark MDF med ekfaner.
12 475,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 6-8 veckor
Lackad Ek
Lackad Ek
Klarlackad Ek
Svart betsad ek
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Stilrent och avskalat träbord i massiv ek och träfaner, med en rymlig bordsskiva som ger plats åt åtta personer. Lika snygg som matbord på kontoret eller i restaurangen, som köksbord i hemmet. 

 • Ger åtta sittplatser.
 • Mjukt rundade hörn.
 • Synliga träådringar.
 • Ben och ram i massiv ek.
 • Bordsskiva i stark MDF med ekfaner.

Rymligt bord för åtta personer

Figurine är ett stort bord med en längd på 180 centimeter, som ger plats åt åtta personer när det står fritt i rummet. Ett perfekt bord för att samla hela familjen, eller dina närmaste vänner, i köket, matsalen eller på restaurangen. 

Synliga träådringar

Bordet består av massiv ek och ekfaner som har en vacker ytbehandling i lack eller bets. Både lack och bets låter träets naturliga ådringar vara synliga, vilket ger dig ett bord med en naturnära och organisk känsla. 

Produktdetaljer

Varumärke Fogia
Bredd 90 cm
Höjd 73 cm
Längd 180 cm
Material Massiv ek, MDF med ekfaner
Garanti 5 år
Formgivare Note Design Studio
Fogia

Svenska Fogia är experter på klädda möbler. Sedan starten 1981 har de tagit fram flera ikoniska produkter, som fåtöljerna Bollo och Tiki. De arbetar med trä som grund och håller nere transporterna genom att välja träd som växer nära deras fabrik i Gdansk. Alla deras produkter tillverkas för hand av skickliga hantverkare.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser