Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Matstol Harbour Dining Side Chair - Helklädd

Harbour Dining Side Chair är en snygg matstol med klädd sits i polypropen samt ben i stål eller massiv ek. Klädseln finns i flera dova färger som ger stolen en modern och harmonisk känsla.

 • Bekväm sits klädd i tyg eller läder.
 • Förstärkt med glasfiber.
4 795,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 6-8 veckor
Natural Oak / Bouclé 02
Dark Stained Oak / Dakar 0311
Dark Stained Oak / Bouclé 02
Dark Stained Oak / City Velvet 060
Dark Stained Oak / Fiord 0961
Dark Stained Oak / Moss 022
Dark Stained Oak / Remix 3 233
Black Oak / Champion 035
Black Oak / City Velvet 031
Black Oak / Moss 022
Natural Oak / Bouclé 02
Natural Oak / City Velvet 078
Natural Oak / Dakar 0250
Natural Oak / Fiord 0751
Natural Oak / Moss 022
Black Steel / Champion 041
Black Steel / Dakar 0842
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Harbour Dining Side Chair är en snygg matstol med klädd sits i polypropen samt ben i stål eller massiv ek. Klädseln finns i flera dova färger som ger stolen en modern och harmonisk känsla.

 • Bekväm sits klädd i tyg eller läder.
 • Förstärkt med glasfiber.

Bekväm stol i flera färger

Harbour har ett bekvämt säte klätt i tyg eller läder vilket ger en exklusiv känsla. Klädseln går att få i flera lugna färger som passar väldigt bra ihop och ger din bordsgrupp ett trevligt uttryck.

Smäckert stål eller massivt trä

Stolen har en fyrbent bas där de bakre benen är lätt utställda, vilket speglar formen hos stolens bakåtlutade ryggstöd. Basen går att få i smäckert, svart stål eller i massiv naturell, svart alternativt mörkbetsad ek. 

Dimensioner:

 • Stol med stålbas – H: 81 cm / SH: 45 cm / D: 55,5 cm / B: 52 cm 
 • Stol med ekbas – H: 81 cm / SH: 45 cm / D: 57,5 cm / B: 50 cm

Produktdetaljer

Artikelnummer 9395020-020300ZZ
Varumärke Menu
Höjd 81 cm
Bredd 50
Djup 55,5 / 57,5 cm
Sitthöjd 45 cm
Vikt 11 / 12 kg
Material Sittskal: 85% polypropen, 15% fiberglas, CAL117-skum klädd i textil eller läder samt underrede av pulverlackerat stål eller solid ek
Formgivare Norm Architects

Varumärke Menu

Menu

Menu filosofi är enkel. De vill göra världen bättre, mindre komplicerat, lite trevligare att vakna till. Samarbeta med super-begåvade designers, de gör föremål för att vara sköna nu och för evigt. Menu arbetar med några av de mest spännande och drivna kreativa individerna från världens arkitektur och design för att producera design av hög kvalitet med ett skarpt skandinaviskt utseende. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft