Vårt bästa pris

Stol H.A

  • −40%
  • Ny

H.A är en stilren stol med ett diskret och mycket snyggt grafiskt mönster på ryggstödets baksida. Benen är lackerade i samma nyans som skalet vilket ger stolen ett monokromt uttryck som passar fint in i alla moderna inredningar.

  • Lättstädat material.
  • Plastskydd på benen.
  • Stilren design i neutrala färger.
Bra deal!
945,00 kr
Rek. pris: 1 575,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Brown
Grey
Black
White
Brown
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

H.A är en stilren stol med ett diskret och mycket snyggt grafiskt mönster på ryggstödets baksida. Benen är lackerade i samma nyans som skalet vilket ger stolen ett monokromt uttryck som passar fint in i alla moderna inredningar.

  • Lättstädat material.
  • Plastskydd på benen.
  • Stilren design i neutrala färger.

Inred stilsäkert med denna moderna stol

Stol H.A präglas av sitt moderna utseende där ryggstödet har ett diskret, grafiskt mönster och där de lackade stålbenen kommer i samma färg som sätet. Tack vare detta kan stolen både smälta in i eller bryta av helt från resten av inredningen, beroende på vilken effekt du vill ha.

Städa enkelt bort spill och fläckar

Tillverkad i polypropen är H.A väldigt lätt att torka med endast en fuktad trasa, vilket gör att du snabbt och smidigt får bort smulor, kaffespill och andra fläckar. Detta gör att stolen passar perfekt i miljöer där ett visst kladd kan vara förväntat, som i kontorets lunchrum eller hemma hos barnfamiljen.

Produktdetaljer

Artikelnummer CH-47864
Varumärke Scandinavian Selection
Höjd 78 cm
Bredd 47 cm
Djup 53 cm
Sitthöjd 46 cm
Sittbredd 46 cm
Sittdjup 42 cm
Höjd på ryggstöd 34 cm
Bredd på ryggstöd 43 cm
Vikt 4,85 kg
Maxvikt 130 kg
Material Polypropen, Stål
Montering Montering krävs

Varumärke Scandinavian Selection

Scandinavian Selection

Scandinavian Selection satsar på kvalitativ design med tidlösa linjer. Som namnet skvallrar om är deras produkter särskilt utvalda för att passa den skandinaviska marknaden. Resultatet är en fin kollektion möbler och accessoarer som lämpar sig lika bra i hemmet som på kontoret, och som aldrig går ur tiden.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft