Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Serie 7™ Stol, monokrom

Sjuan stol, monokrom (Serie 7) – 3107MC

 • På rea!
 • Ny

Med denna version av Sjuan stolen får du säte och stolsben i samma färg. Välj heltäckande lack för ett enhetligt utseende, eller färgad ask för ett mer organiskt resultat med synliga ådringar. 

 • Säte med heltäckande lack eller färgad ask.
 • Lackerade ben i stål.
 • Formpressad i ett stycke.
 • Gjord i PEFC-certifierat trä.
 • Går att stapla upp till 12 stolar.
4 350,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Black 195, färgad ask
Black 195, färgad ask
Black 190, lackerad
White 105, färgad ask
White 100, lackerad
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Med denna version av Sjuan stolen får du säte och stolsben i samma färg. Välj heltäckande lack för ett enhetligt utseende, eller färgad ask för ett mer organiskt resultat med synliga ådringar. 

 • Säte med heltäckande lack eller färgad ask.
 • Lackerade ben i stål.
 • Formpressad i ett stycke.
 • Gjord i PEFC-certifierat trä.
 • Går att stapla upp till 12 stolar.

Slitstark stol med lång hållbarhet

Stolens säte består av en laminat som är skapad av nio lager träfanér. Träskivorna limmas ihop och formpressas i ett stycke, vilket ger dig en slitstark stol med lång hållbarhet. 

vit_monokrom_1000_550.jpg

Färgad ask eller heltäckande lack

Med synliga ådringar gör den färgade asken att alla stolar skiljer sig lite från varandra i utseende, vilket ger ett organiskt intryck. Den heltäckande lacken gör istället att alla stolar ser likadana ut och passar därför dig som vill ha ett enhetligt och rent resultat. 

Ben i samma färg som sätet

Stolen kommer med lackade stålben i samma färg som sätet. Detta ger stolen en modern känsla och låter den smälta in eller bryta av totalt från resten av inredningen, beroende på vilken effekt du är ute efter.

PEFC certifierat trä

Sjuan stolen består av faner i trä som är PEFC-certifierade. Det innebär att träet kommer från skogsbruk där ekologiska, sociala och etiska standarder appliceras. 

Klassiker med många valmöjligheter

Stolarna i Arne Jacobsens Serie 7™ finns i många varianter med olika faner, färger och ytbehandlingar. Mycket möjligt är detta orsaken till att Sjuan stolen blivit Fritz Hansens mest sålda stol. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 3107MC-195
Varumärke Fritz Hansen
Höjd 82 cm
Bredd 50 cm
Djup 52 cm
Sitthöjd 46 cm
Garanti 5 år
Formgivare Arne Jacobsen

Varumärke Fritz Hansen

Fritz Hansen

Republic of Fritz Hansen är ett exklusivt, internationellt designvarumärke, vars tidlösa samling enat världsberömda, klassiska och moderna möbler, lampor och accessoarer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft