Elefy Chair JH30
Elefy Chair JH30

Elefy Chair JH30

En stilig stol med sits i polypropen och ben i trä, som har mjuka och lekfulla former. Det rundade sätet ger dig bra stöd från alla sidor och ser till att du alltid sitter skönt och bekvämt. 

 • Bör endast användas inomhus.
 • Enkel att hålla ren.
 • Glidfötter i plast.
 • Ben i ek eller valnöt.
 • Testad för hållbarhet, styrka och säkerhet enligt EN 16139 nivå två.
 • Skapad av kände designern Jaime Hayon.
3 575,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-4 veckor
White/Matt lacquered oak
White/Matt lacquered oak
Black/Matt lacquered oak
Black/Matt lacquered walnut
Blue Midnight/Matt lacquered oak
Blue Midnight/Matt lacquered walnut
Soft Beige/Matt lacquered oak
Soft Beige/Matt lacquered walnut
Copper Brown/Matt lacquered oak
Copper Brown/Matt lacquered walnut
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

En stilig stol med sits i polypropen och ben i trä, som har mjuka och lekfulla former. Det rundade sätet ger dig bra stöd från alla sidor och ser till att du alltid sitter skönt och bekvämt. 

 • Bör endast användas inomhus.
 • Enkel att hålla ren.
 • Glidfötter i plast.
 • Ben i ek eller valnöt.
 • Testad för hållbarhet, styrka och säkerhet enligt EN 16139 nivå två.
 • Skapad av kände designern Jaime Hayon.

Lätt att rengöra

Med ett säte i plast är stolen väldigt lätt att hålla ren. Börja med att torka av ytan med en trasa som fuktats i ljummet vatten, med eller utan ett milt rengöringsmedel, och torka sedan av plasten med en torr trasa. 

Skapad efter elefantens kurvor

Elefy är designad av Jaime Hayon som lät sig inspireras av den mäktiga gestalten hos elefanten. Titta på stolen bakifrån och upptäck formen av ett elefanthuvud, eller se stolen från sidan och låt en böjd elefantsnabel träda fram i de mjuka kurvorna.

Produktdetaljer

Artikelnummer 15309230
Varumärke &tradition
Höjd 77 cm
Bredd 57,5 cm
Djup 58 cm
Sitthöjd 47,5 cm
Material Sits i polypropen / ben i trä (ek eller valnöt)

Nerladdning

&tradition

Hantverk möter konst. Funktion möter form. Material möter potential. &tradition står för nordisk tradition och kulturarv. Målet är att överbrygga dessa värden till modern design, omformning, omdefiniering och återuppfinning av material, tekniker och former. Detta danska varumärke såg ljuset år 2010 och har sedan dess arbetat fram ett brett utbud av både klassiska och nytänkande produkter. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser