Stol Soft Edge P10

Soft Edge P10 kommer med sits och rygg i gjuten polypropylen vilket gör den till en otroligt lätt stol. Med sitt avskalade uttryck passar stolen lika bra vid köksbordet hemma som i matsalen på kontoret.

 • Stapelbar upp till tio stolar.
 • Böjda kanter för hög komfort.
 • Enkel att torka av och hålla ren.
 • Stilren och minimalistisk design.
1 800,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Black/Black Steel
Black/Black Steel
Black/Chromed Steel
Dusty Green/Black Steel
Dusty Green/Chromed Steel
Fall Red/Chromed Steel
Fall Red/Black Steel
Fall Red/Fall Red Steel
Hunter Green/Chromed Steel
Hunter Green/Black Steel
Soft Grey/Black Steel
Soft Grey/Chromed Steel
Soft Grey/Soft Grey Steel
White/Chromed Steel
White/White Steel
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Soft Edge P10 kommer med sits och rygg i gjuten polypropylen vilket gör den till en otroligt lätt stol. Med sitt avskalade uttryck passar stolen lika bra vid köksbordet hemma som i matsalen på kontoret.

 • Stapelbar upp till tio stolar.
 • Böjda kanter för hög komfort.
 • Enkel att torka av och hålla ren.
 • Stilren och minimalistisk design.

Böjda kanter för hög komfort

Soft Edge P10 kommer med sits och rygg i gjuten polypropylen med mjukt rundade kanter som böjer sig bort från den som sitter i stolen. Det låter dig att sitta hur du vill på stolen och enkelt byta position med bibehållen hög komfort.

Produktdetaljer

Artikelnummer 199030-3
Varumärke HAY
Höjd 79 cm
Bredd 50 cm
Höjd 79 cm
Djup 52,5 cm
Sitthöjd 47,5 cm
Sittdjup 44 cm
Material Stål, polypropylen (PP)
Formgivare Iskos-Berlin
HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft