Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Grand Prix med kromben - Färgad ask

Grand Prix med kromben

Grand Prix är en vacker stol med ett säreget ryggstöd i faner och ben i kromat stål. En stol som är både tålig och elegant, och som passar lika perfekt i mötesrummet som i matsalen eller köket.

 • Sitthöjd på 46 centimeter.
 • Säte i lackad ek, valnöt eller färgad ask.
 • Ben i kromat stål.
 • Synliga träådringar gör varje stol unik.

4 225,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Black 195
White 105
Black 195
Nine Grey 155
Walnut
Oak
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Grand Prix är en vacker stol med ett säreget ryggstöd i faner och ben i kromat stål. En stol som är både tålig och elegant, och som passar lika perfekt i mötesrummet som i matsalen eller köket.

 • Sitthöjd på 46 centimeter.
 • Säte i lackad ek, valnöt eller färgad ask.
 • Ben i kromat stål.
 • Synliga träådringar gör varje stol unik.

Säte i ett stycke

Stolens säte är gjord i ett enda stycke av nio lager träfaner, som alla är klädda med ett lager indiskt bomull på insidan. På denna variant har stolen en yttre fanér i ek, valnöt eller färgad ask, med naturliga ådringar som gör varje stol unik. 

Klassiker med många valmöjligheter

Stolarna i Arne Jacobsens Serie Grand Prix från 1957 finns i många varianter med olika faner, färger och ytbehandlingar. Därför kan du alltid hitta en stol som passar dig och dina önskemål.

Produktdetaljer

Artikelnummer 3130
Varumärke Fritz Hansen
Höjd 80,5 cm
Bredd 50 cm
Djup 51 cm
Sitthöjd 46 cm
Garanti 5 år
Formgivare Arne Jacobsen
Fritz Hansen

Republic of Fritz Hansen är ett exklusivt, internationellt designvarumärke, vars tidlösa samling enat världsberömda, klassiska och moderna möbler, lampor och accessoarer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft