Vårt bästa pris

Vitra Dancing Wall - med monitorfäste och elhylla

 • −20%

Dancing Wall kommer med monitorfäste för en skärm på högst 65 tum, samt en praktisk elhylla. Du kan även välja att köpa till två eller fyra whiteboards för att skapa en flexibel, skrivbar arbetsyta. 

 • Svart eldosa med 3 uttag och sladd på 3 m.
 • Fäste för skärm på högst 65" och max 50 kg.
 • Välj 0, 2 eller 4 avtagbara, smidiga whiteboards.
 • Hylla och monitorfäste i samma färg som stomme. 
Bra deal!
32 576,00 kr
Rek. pris: 40 720,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-6 veckor
0
0
2
4
Svart metall med natural spruce
Svart metall med oljad ek
Vit metall med oljad ek
Svart metall med natural spruce
Vit metall med natural spruce
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Dancing Wall kommer med monitorfäste för en skärm på högst 65 tum, samt en praktisk elhylla. Du kan även välja att köpa till två eller fyra whiteboards för att skapa en flexibel, skrivbar arbetsyta. 

 • Svart eldosa med 3 uttag och sladd på 3 m.
 • Fäste för skärm på högst 65" och max 50 kg.
 • Välj 0, 2 eller 4 avtagbara, smidiga whiteboards.
 • Hylla och monitorfäste i samma färg som stomme. 

Obs! Monitor ingår ej.

Skapa en personlig, mobil arbetsyta

Dancing Wall låter dig bygga en egen, personlig arbetsyta som är enkel att flytta runt och som kan användas som en mobil vägg. Du väljer själv om du vill ha en enkel- eller dubbelsidig whiteboardyta, eller om du bara vill köpa stommen med hylla och monitorfäste.

Whiteboards med enkel upphängning

Väljer du att köpa till whiteboards, fäster du dem enkelt på stommens ovansida. Både skärm och elhylla göms smidigt bakom dina whiteboards, vilket gör Dancing Wall till en väldigt flexibel arbetsyta som är enkel att anpassa.

Med monitorfäste och hylla

Denna version av Dancing Wall kommer med ett monitorfäste för en skärm på högst 65 tum, en hylla samt en eldosa med tre eluttag. Monitorfäste och hylla kommer alltid i samma färg som den du väljer på stommen, vilket ger ett enhetligt intryck. 

Komplettera med nålbara ytor

Utöver paneler med whiteboards kan du köpa till tillbehöret Vitra Dancing Wall - klädda paneler, för att skapa nålbara ytor. De klädda panelerna fästs på samma sätt som whiteboardsen, vilket gör det enkelt för dig att anpassa och byta ut dina arbetsytor vid behov.

Produktdetaljer

Artikelnummer 860 900 01
Varumärke Vitra
Höjd 197 cm / Hylla: 10 cm
Bredd 165 cm / Hylla: 157 cm
Djup 48 cm (ink.l hjulsats) / Hylla: 13 cm
Material Metall samt gran eller ek
På hjul Ja
Skärmstorlek (tum) Högst 65 tum
Sladd ingår Ja, 300 cm
Formgivare Stephan Hürlemann, 2018

Varumärke Vitra

Vitra

Vitra är ett schweiziskt familjeföretag grundat 1950 av Willi och Erika Fehlbaum. Sedan starten har Vitra koncentrerat sig på att producera högkvalitativa, väldesignade och hållbara möbler för hem, kontor och offentliga utrymmen. 

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft