Vårt bästa pris

Vitra Panton Chair

 • -618,00 kr

Vitra Panton Chair är en sann designklassiker som bidrar med en lekfull känsla i hemmet eller på kontoret. Stolen präglas av vinklar som ger ett nästintill svävande uttryck och fungerar även bra för uteterassen, då den är vädertålig och lättstädad.

 • För både inom- och utomhusbruk.
 • Finns i många glada färger.
 • Tillverkad i tåligt material.
 • Prisbelönt design.
 • Lättstädad.
Bra deal!
3 172,00 kr
Rek. pris: 3 790,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Bordeaux
Vit
Pale Rose
Bordeaux
Soft Mint
Glacier Blue
Deep Black
Classic Red
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Vitra Panton Chair är en sann designklassiker som bidrar med en lekfull känsla i hemmet eller på kontoret. Stolen präglas av vinklar som ger ett nästintill svävande uttryck och fungerar även bra för uteterassen, då den är vädertålig och lättstädad.

 • För både inom- och utomhusbruk.
 • Finns i många glada färger.
 • Tillverkad i tåligt material.
 • Prisbelönt design.
 • Lättstädad.

Likt ett vattenfall

Panton Chair fungerar främst för inomhusbruk men passar även bra som utomhusmöbel i din trädgård då plasten gör den lätt att städa av. Välj en stol i klassisk klarröd, mjukt puderrosa eller himmelskt blå för en mer glättig känsla. Eller den vita eller svarta varianten om du vill att den ska smälta in mer med din övriga inredning. Stolens mjuka och konkreta linjer gör den till en behaglig möbel som kan upplevas ha formen av ett harmoniskt vattenfall.

Tillverkad i ett enda stycke – av slitstarkt material

Schweiziska Vitra låter designen genomsyra hela deras verksamhet. Originalet av Panton Chair designades redan 1960 men kunde inte sättas i serieproduktion förrän sju år senare då man lyckades formgjuta stolen i ett enda stycke. Stolen är producerad av en tuff färgad plast med glansig och matt yta.

En sann designklassiker

Panton Chair formgavs 1950 och blev den första plaststolen med en fribärande design som tillverkats i ett enda stycke. Stolens design har tilldelats fina utmärkelser och finns representerad på många framstående museer.

Om formgivaren – Verner Panton

Verner Panton, född 1926 i Köpenhamn, var en dansk inredningsdesigner och färgteoretiker. Han utbildade sig på Konstakademin i Köpenhamn och arbetade ett par år på Arne Jacobsens ritkontor innan han 1955 etablerade sitt eget. Verner är mest känd för sin inspirerande och färgstarka personlighet, som man märker är avspeglad i hans verk. Verner rankas bland de mest framstående, innovativa formgivarna som varit verksamma under andra hälften av 1900-talet. Många av hans mest kända verk har varit i produktion under flera decennier utan avbrott och ett otal priser har delats ut till de hans mest otraditionella skapelser. Dessa har skapat uppståndelse – världen över.

Produktdetaljer

Artikelnummer 44003500-98
Varumärke Vitra
Höjd 86 cm
Bredd 50 cm
Djup 61 cm
Sitthöjd 44 cm
Sittdjup 45,2 cm
Höjd på ryggstöd 39 cm
Material Polypropen
Formgivare Verner Panton

Varumärke Vitra

Vitra

Vitra är ett schweiziskt familjeföretag grundat 1950 av Willi och Erika Fehlbaum. Sedan starten har Vitra koncentrerat sig på att producera högkvalitativa, väldesignade och hållbara möbler för hem, kontor och offentliga utrymmen. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft